Ortaçeşme liderliğini bırakmadı

Ortaçeşme liderliğini bırakmadı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grubun yenilgisiz lideri Ortaçeşmespor, deplasmanda karşılaştığı Çamlıcaspor'u 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grubun yenilgisiz lideri Ortaçeşmespor, deplasmanda karşılaştığı Çamlıcaspor'u 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Alemdağ Stadında oynanan ve Mustafa Bekar, Ertuğrul Kösterelioğlu, Yusuf Küçükaşçı'nın yönettiği ve iki takımında mutlak 3 puan hedeflediği zorlu mücadeleye takımlar karşılıklı ataklarla başladılar. Ev sahibi Çamlıcaspor Burak Rabu ile 3 net fırsatı değerlendiremezken, konuk ekip Ortaçeşmespor Özgür Nazım Yalçın ve Murat Kaba ile girdiği gol pozisyonlarında başarılı  olamadı. Mücadelenin 43.dakikasında lider Ortaçeşme Murat Kaba'nın ceza sahası içinde düşürülmesi ile penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Murat Kaba topu ve kaleciyi ayrı köşelere yollayarak ilk yarının sonucunu belirledi 0-1.

İkinci yarının ilk dakikalarında ev sahibi Çamlıcaspor atak göründü, beraberlik golü için yüklenen Yeşil Beyazlılar Umut Kaan Açıkbaş ve Ahmet Kaan Çakır'la net fırsatları değerlendiremedi. İlerleyen dakikalarda Çamlıca kalesine giderek gol arayan Beykoz temsilcisi Gökhan Demirci, Özgür Nazım Yalçın ve Fırat Aktemur ile bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamadı ve mücadele 1-0 Ortaçeşmespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Ortaçeşme bu galibiyetle 15.puana yükselerek liderliğini sürdürürken, Çamlıcaspor 6 puanda kaldı.

camlicaspor1-018.jpgcamlicaspor2-013.jpgcamlicaspor3-010.jpgcamlicaspor4-006.jpg

 

Haber : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.