Ortadağspor lider Kavacıkspor'u durdurdu

Ortadağspor lider Kavacıkspor'u durdurdu

İstanbul U19/2 Ligi 20.Grubun güçlü takımlarından Ortadağspor, evinde misafir ettiği lider Kavacıkspor'la 2-2 berabere kalarak rakibine geçit vermedi.

İstanbul U19/2 Ligi 20.Grubun güçlü takımlarından Ortadağspor, evinde misafir ettiği lider Kavacıkspor'la 2-2 berabere kalarak rakibine geçit vermedi.

Sarıgazi Stadında oynanan ve Mahir Koca, Deniz Ender Karatepe, Ozan Akyol hakem triosunun yönettiği mücadeleye hızlı başlayan lider Kavacıkspor Ahmet Hakan Doğan'ın attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Mücadeleyi bırakmayan üst sıralara yükselmek isteyen ev sahibi Ortadağspor Penaltıdan Aşkın Hancı'nın golüyle skora denge getirdi 1-1. İlerleyen dakikalarda Serdar Çoban'la bir gol daha bulan Kavacıkspor ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarısı çekişme içinde başlayan mücadelede zaman zaman sertlik ve gerginlik vardı. 55.dakikada rakibine sert giren Barış Kurtboz kırmızı kart görerek takımı Ortadağspor'u 10 kişi bıraktı. Eksik kalan ve rakibininin üzerine etkili giden Sancaktepe temsilcisi 60.dakika beraberlik golünü yakaladı. Korner atışından gelen topa iyi yükselerek topu kafa ile filelere yollayan Aşkın Hancı skorda bir kez daha dengeyi sağladı 2-2. Kalan sürede mücadeleyi kazanmak isteyen lider Kavacıkspor baskılı oynadı.

Kaleci Oğuzhan kalesinde devleşti

Ortadağ kalesinde pozisyon üreten Beykoz temsilcisi Kavacıkspor yakaladığı net fırsatlarda kaleci Oğuzhan Şentürk'ü geçemedi ve mücadele 2-2 sona erdi. Bu beraberlikle 14 puana yükselerek liderlik koltuğunda yara alan Kavacıkspor önümüzdeki hafta takipçisi Ömerlispor ile evinde karşılaşırken, 9 puana yükselen Ortadağspor Soğuksu deplasmanına gidecek.

kavacikspor1.jpgkavacikspor2.jpgkavacikspor3.jpgkavacikspor4.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.