Ortadağspor'da hedef 1. Amatör lig

Ortadağspor'da hedef 1. Amatör lig

İstanbul 2.Amatör Lig 16.grubun iddialı takımlarından Ortadağspor, Sarıgazi Stadında Salı ve Perşembe günleri yaptığı idmanlarla sezona hazırlanıyor.

İstanbul 2.Amatör Lig 16.grubun iddialı takımlarından Ortadağspor, Sarıgazi Stadında Salı ve Perşembe günleri yaptığı idmanlarla sezona hazırlanıyor.

Teknik Direktörlüğünü Bülent Aslan’ın yaptığı Yeşil-Beyazlılar’da hedef 1. Amatör Lig’e yükselmek.

Sancaktepe temsilcisi Ortadağspor 27-28 Şubat tarihinde başlayacak olan 2.Amatör ligine, yaptığı kaliteli transferlerle hazırlanırken yaptığı ilk hazırlık maçında Sancaktepespor'u 3-2 yenme başarısı gösterdi.

Bulut : Hedefimiz 1.Amatör lige çıkmaktır

Oratdağspor Kulüp Başkanı Erdal Bulut " Öncelikle ligin 1 hafta ertelenmesinden kulüp olarak son derece memnun olduk. İddialı bir takım kurarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yaptığımız birbirinden kaliteli transferlerimizin ve mevcut futbolcularımın kaynaşması ile uyum sürecini atlatıp ve ligin başlamasına kadar hazır hale gelmiş olacağız. Bülent Aslan hocama ve takımımıma güveniyorum. Lige şampiyonluk parolası ile gireceğiz. İlk maçımızda evimizde Ataşehirgücü takımını misafir edeceğiz.. Başlayacak olan ligde grubumuzdaki tüm takımlara başarılar diler kazasız belasız bir sezon geçirmeyi diliyorum. Bizlere maddi manevi desteğini eksik etmeyen Sancaktepe Belediye Başkanı Sayın İsmail Erdem'e sonsuz teşekkür ederim " dedi.

Ortadağspor'un Transferleri :

Şükrü Yay, Mehmet Karasu, Burak Değirmenci, Selçuk Yıldırım (Sultanbeyli Uzunderespor)

Murat Akcan (İstanbul Esnafspor)

Hakan Demir, İrfan Afşar (Yakacık)

Rıfat Hızlı (Taşdelenspor)

Ahmet Sarı (Ömerlispor)

 

ortadagspor1-004.jpgortadagspor2-004.jpg

 

Haber : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum