Ortaköyspor Beylikdüzü maçı hazırlıklarını tamamladı

Ortaköyspor Beylikdüzü maçı hazırlıklarını tamamladı

Süper Amatör 1. Grup takımlardan Ortaköyspor, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Beylikdüzü maçı hazırlıklarını tamamladı.

Süper Amatör 1. Grup takımlardan Ortaköyspor, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Beylikdüzü maçı hazırlıklarını tamamladı.

Haftaya 2.sırada giren kırmızı beyazlılar 3.sırada ki rakibi ile arasında 4 puanlık farkı korumak ve daha da açarak avantajını korumak istiyor. Bu doğrultu da çalışmalarını hafta boyunca devam eden Beşiktaş temsilcisi Cuma günü toplanarak maç öncesi kampa girecek.

Antrenman yaklaşık 2 saat sürerken antrenman öncesinde kırmızı beyazlılar da teknik direktör Metin Uzun  öğrencileri ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

Isınma hareketleri ile başlayan haftanın son antrenmanı 5’e 2 top kapma çalışması ile devam etti. Çift kale maç sırasında çalışmayı sık sık durduran Metin Uzun oyuncularından yapmaları gerekenleri tek tek anlattı. Antrenmanın son bölümünde ise duran top çalışmasının ardından kırmızı beyazlılar yaklaşık 2 saat süren idmanı sonlandırmış oldu.

Haftanın antrenmanı sonrasında sitemize Beylikdüzü karşılaşması için açıklamalarda bulunan Metin Uzun  “ Cumartesi günü 1. grupta playof yarışında rakibimiz Beylikdüzü ile zorlu bir maça çıkacağız. Elimize geçen fırsatı değerlendirmek istiyoruz. Grupta oynanan her maç birbirinden zorlu geçiyor. Bu maçta bütün gruplarda haftanın en dikkat çeken maçlarından biri olacak. Oyuncularımıza hafta başından bu yana neler yapmamız gerektiğini bol bol anlattık. 4 puanlık avantaj elimizde olduğu için sakin olan taraf biz olacağız. Puan farkını korumaktan ziyade daha da açarak iyice rahatlamak istiyoruz. Oyuncu grubuma güveniyorum. İlk maçta kendi sahamızda şanssız goller yiyerek mağlup olmuştuk bu maçta kazanmak istiyoruz. İnşallah oradan kazanarak döneceğiz “ diye konuştu.

Turgay Tokel

ortakoyspor-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.