Otogarda operasyon

Otogarda operasyon

Bir ihbarı değerlendiren İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bayrampaşa'daki İstanbul Otogarı'ndan, Antalya'ya gidecek otobüste uyuşturucu buldu.

 Ankesörlü telefondan arayan ihbarcı otobüs firması ve kaçakçıların isimleri hakkında bilgi vermezken uyuşturucunun eroin olduğunu belirtti. Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyük İstanbul Otogarı'na doğru harekete geçti. 

4 VALİZDE ARAMA YAPILDI 


Otogar'dan Antalya'ya giden otobüsleri inceleyen polis bir otobüsü şüpheli buldu. İçinde 12 yolcu olan otobüsteki, 2 kişinin ortalıkta olmadığı belirlendi. 2 şüphelinin, 4 valiz bırakmasına karşın ortalıkta olmadıklarını belirleyen ekipler, hemen valizlerde arama yaptı. Yapılan aramalarda, valizlerin 4'ünde de zula bulunduğu tespit edildi. Zulaları açan polis, 2 valizde toplam 15 kilo 800 gram eroin ele geçirdi. Diğer 2 valizin gizli bölmelerinde ise paketler içerisinde beyaz toz madde bulundu. Ancak bu maddelerin uyuşturucu olmadığı belirlendi. 

ARAMA ANLARI POLİS KAMERASINA DA YANSIDI 

Polisin yaptığı arama anları kameralara da yansıdı. Polis kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde, 4 valizin aranması ve gizli bölmelerin açılması yer alıyor. Bölmeler açılan bavullarda, eroinlerin ve eroin görünümü verilmiş toz maddelerin bulunma anları da görüntülerde yer alıyor. 

VALİZLERİN SAHİPLERİ ARANIYOR 

Polisin yaptığı operasyonda valizlerde uyuşturucu ele geçirilirken, 2 uyuşturucu taciri bulunamadı. Emniyet yetkilileri, sahte isimle bilet aldıkları düşünülen şahısların yakalanması için çalışmaların devam ettiğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.