Outlet çılgınlığı başladı

Outlet çılgınlığı başladı

Outlet Mücevher Fırsat Günleri’ne beklenenin üzerinde ilgi… Ziyaretçi akınına uğrayan Harbiye Askeri Müze’den herkes güler yüzle ayrılıyor…

Türkiye’de böylesi bir organizasyona adını yazdıran Sereks, Pırlanta, Altın, Elmas, Gümüş ve Saat temalı Outlet Günleri Çılgınlığı’nın ardından, özel günlerde de devam kararı almış bulunup, ikinci çılgınlığını sevgililer günü arifesinde Şubat Ayının 10’una kadar sürdürüyor.Üretici firmaların direkt olara tüketici ile buluşması muhteşem oldu! Halk gördüğü ilgiden çok memnun..!

Yılbaşı arifesinde katılan katılımcılar, erken davranıp organizasyonda tekrar yerlerini aldılar. En ilginç atak da geçtiğimiz organizasyonu ziyaret eden halktan geldi. Outlet’in tekrarlanacağını duyanlar telefonlara sarıldı ve gerçekten tekrarı olacak mı diye teyit almak için bizleri aradı. Bu durum bizleri şaşırttığı kadar sevindirdi de. Organizasyonun üçüncü gününden izlenimlerimizi aktaracak olursak, yapılan anketlerden gördüğümüz, ziyaretçilerimizin özellikle ikili ilişkilerinde firmaların saygın ve güven veren tavırlardan duydukları memnuniyet oldu. Yıllardır perakendecilerle muhattap olan tüketici, bu organizasyon ile direkt üretici firma ile iletişime geçtiğinde ürünle ilgili hem detaylı bilgi alma fırsatı yakalıyor hem de her türlü sorununda birebir iletişime geçebileceği muhattabını buluyor. Firmaların sevecen tavırlarını farkeden ziyaretçinin yorumu ‘’vatandaşa saygı var, güven veren bir yaklaşım içindeler. Fiyatlar da gayet uygun. Gelmeden önce çok tereddüt ettim, acaba gerçekten indirimli midir diye ama iyi ki gelmişim burada fiyatlar gerçekten outlet. Komşumun oğlu evlenecekti birazdan ona da aber vereceğim, mutlaka burayı görmeliler’’ dedi.

Ziyaretçiden beklenenin üzerinde bir ilgi gören organizatör fima yetkilileri ‘’ herkesin mutlaka ziyaret etmesini bekliyoruz, illa bir şey almak zorunda hissetmeden rahatça gelip, gezip, görebilirsiniz. Böyle bir fırsat her zaman ele geçmiyor, burada bulunan firmaları tek tek ziyaret ederek zamanınızı kaybetmemeniz, zamanınızı daha değerli aktivitelerinize ayırmanız için ve indirimli fırsat ürünlerden yararlanabilmeniz için sizleri oganizasyonumuza bekliyoruz. Tüm firmalarımzda çeşitli indirim fırsatları var, kimisi günde 2TL’ye elmas satıyor, kimisi tek taş için 89TL diyor, kimisi ücretsiz tamir ve bakım yapıyor kimisi de alışveriş yapana hediye veriyor, hatta hiç alışveriş yapmayıp sadece içeri giren 250 ve katları ziyaretçilere sürpriz hediyeler veren firmalarımız da var. Daha bir çok avantaja buraya geldiğiniz takdirde sahip olabiliyorsunuz. 10 Şubat 2013 tarihine kadar Harbiye Askeri Müze’de kapılarımız herkese açık. Hepinizi bekliyoruz.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.