Öz Karacaahmet, Sarıgazispor dostluğu

Öz Karacaahmet, Sarıgazispor dostluğu

İstanbul 1.Amatör ligi 14 Grubta düşme tehlikesi yaşayan Öz Karacaahmetspor, evinde konuk ettiği grubun güçlü takımlarından Sarıgazispor ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar.

İstanbul 1.Amatör ligi 14 Grubta düşme tehlikesi yaşayan Öz Karacaahmetspor, evinde konuk ettiği grubun güçlü takımlarından Sarıgazispor ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar.

Grubun önemli maçını Sercan İçöz, Ahmet Kayhan ve Ahmet Gülümser hakem triosu yönettiler. Maça iki takımda kontrollü başladı, orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada ekipler birbirlerine üstünlük kuramadılar. 15.dakikada Sarigazispor'dan Serhat Yolcu'nun röveşatası direğin dibinden auta çıktı. 23. dakikada gelişen Sarıgazispor atağında kaleci Serdar ile karşı karşıya kalan Tuncay'ın düşürülmesine hakem Sercan İçöz penaltı noktasını gösterdi.

Bu karara ev sahibi ekibin futbolcuları ve kenar yönetimi uzun süre itiraz ettiler. Öz Karacaahmet hocası itirazlarından dolayı tribüne gönderildi. Sarıgazispor'da topun başına geçen Ersan, topu filelere yollayarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Öz Karacaahmet yediği golün etkisi ile daha çok rakip yarı alanda pozisyon aramaya başladı, 33.dakikada Murat Samur'un ceza sahası dışından çektiği mükemmel şut Sarıgazi ağlarına gidince skora denge geldi 1-1. 40.dakikada Sarıgazispor'dan Hacı Salih sarı kart gördü, gördüğü karta itirazları devam edince 2.sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarı 1-1 eşitlikle geçildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Sarıgazispor, eksik olmasına rağmen etkili olarak galibiyet için Öz Karacaahmet kalesinde gol aradı. Kırmızı Yeşillilerde Ersan ve kaptan Volkan'ın şutlarının direkten dönmesi misafir takım adına şanssız dakikalardı. İlerleyen dakikalarda oyunda dengeyi sağlayan ev sahibi Öz Karacaahmet Cem ve kaptan Mesut'la yakaladığı net fırsatı değerlendiremedi. Mücadele 1-1 sona erdi. İki takımında mücadele hakeminin yönetiminden memnun olmamasına rağmen sahadan birbirlerini tebrik edip dostça ayrılmaları hoş görüntülerdi.

















Haber : Erman Aydın

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.