Ozcan Işıklar'dan Silivrispor'a ziyaret

Ozcan Işıklar'dan Silivrispor'a ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrispor Yönetim Kurulunu kulüp binasında ziyaret ederek yöneticilerle bir araya geldi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, önceki akşam Silivrispor Yönetim Kurulu’nu, kulüp binasında ziyaret etti. Oldukça samimi ortamda geçen ziyarette Başkan Işıklar “Bir kenti kent yapan değerler vardır. Bu değerlere sizlerin de katkınız oldukça fazla. Katkılarınız için teşekkür ediyorum” dedi. Yönetim Kurulu toplantısı öncesi gerçekleşen ziyarette aynı zamanda Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi olan Silivrispor Kulüpler Birliği Başkanı Bora Balcıoğlu, Rafet Keskin, İhsan Atun, Özer Doğan, Erkan Karabina, Doğan Özkoç, Süleyman Gençoğlu, Yasin Danış, Yusuf Temel, İlhan Albayrak ve Mehmet Göksu da hazır bulundu.

SARAL’DAN IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR
Silivrispor Kulüp Başkanı Mustafa Saral, Başkan Işıklar’a katkılarından dolayı teşekkürlerini dile getirdiği konuşmasında; “Sayın Başkanım, göreve geldiğimiz günden itibaren gerek amatör liglerde, gerekse profesyonel liglerde Silivrispor Yönetim Kurulu’na katkılarınızdan dolayı şahsım, yönetim kurulu arkadaşlarım ve ilçe adına teşekkürlerimi sunuyorum. Profesyonel ligin ağırlığı oldukça fazla. En ufak eksik ve aksaklıkta tutulan raporlar bize ceza olarak geri dönüyor. Özellikle maç günümüzün, gün öncesi oynanan maçlar ve yapılan antrenmanlarda tesise verilen zararlar bize ceza olarak geri dönüyor. Diğer kulüplerimize de alternatif bir saha sunarak, Silivri Stadı’nı Silivrispor’un evi haline getirmek istiyoruz. Burada amacımız diğer kulüplerimizi kesinlikle zor durumda bırakmak değil. Profesyonel şartların gerekliliğini yerine getirme adına çalışmalarımız devam ediyor. Silivri Stadı’nı kiralama müracaatımız oldu” dedi.

VOLEYBOL ŞUBESİ’NİN SEVİNCİ
Bu yıl tarihinde ilk kez profesyonel ligde mücadele eden Silivrispor Voleybol Şubesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Silivrispor Voleybol Şube Sorumlusu Süleyman Gençoğlu ise “Başkanım size çok teşekkür ediyoruz. Birçok ile ve ilçeye gidiyoruz. Bu vesile ile çok güzel dostluklar kurduk. İnanın birçok ilçede sanayi inanılmaz güçlü olmasına rağmen, ne sanayicilerden ne belediyeden katkı alamıyoruz diyen kulüp yöneticisi arkadaşlarımız var. Bizler sadece Silivrispor olarak değil, ilçemizin bütün spor kulüpleri olarak belediyeden katkı alıyoruz. Bu yaklaşım ve desteğiniz için size sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

BAŞKAN IŞIKLAR “BİR KENTİ KENT YAPAN DEĞERLER VARDIR”
Başkan Işıklar; “Bir kenti kent yapan değerler vardır. Bu değerlere sizlerin de katkınız oldukça fazla. Katkılarınız için teşekkür ediyorum. Sizlerle sürekli uyum içerisinde çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Bu bir emek, bu bir katkıdır. Silivrispor’a farklı bir kimlik kazandırdınız. Üyeleri de daha aktif hale getirmelisiniz. Küçük katkılar beraberinde ufak sıkıntılarınızı da ortadan kaldırabilir. Sadece futbol ve voleybolla da kısıtlı kalmayalım. Tüm branşlarda ilçe gençliğine spor yaptırabilelim. Şartları iyileştirme adına ben ve ekip arkadaşlarım her zaman yanınızdayız” diyerek, desteklerinin artarak devam edeceğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.