ÖzdilekPark İstanbul'da Shopping Fest Rüzgarı Esecek

ÖzdilekPark İstanbul'da Shopping Fest Rüzgarı Esecek

ÖzdilekPark İstanbul, 6-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek İstanbul’u alışveriş ve eğlenceyle buluşturan İstanbul Shopping Fest kapsamında ziyaretçilerini pek çok sürpriz ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve İstanbul kent yaşamına hareket getirecek olan İstanbul Shopping Fest 2015’e bu yıl ÖzdilekPark İstanbul damgasını vurmaya hazırlanıyor. ÖzdilekPark İstanbul, alışveriş ve eğlenceyi birleştiren İstanbul Shopping Fest kapsamında ziyaretçilerine kampanya ve çeşitli aktivitelerle keyifli anlar yaşatacak.

12-14 Haziran Arasında Geçerli Anında Hediye Kampanyası

İstanbul Shopping Fest kapsamında 12-14 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanya ile ÖzdilekPark İstanbul içerisinde yer alan mağazalardan alışveriş yapan ziyaretçiler anında hediye kazanma şansı yakalayacaklar.

Anlık Çekiliş Etkinliği

20-21 Haziran tarihlerinde ÖzdilekPark İstanbul içerisinde yer alan mağazaların katılımıyla gerçekleşecek olan anlık çekiliş ile alışveriş severleri pek çok hediye bekliyor. ÖzdilekPark İstanbul’dan alışveriş yapan müşteriler, dijital bir yazılıma sahip çekiliş sonrası birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakalayacak.

Tavla Turnuvası ve Çocuk Atölyeleri

Ziyaretçileri eğlenceyle buluşturan ÖzdilekPark İstanbul, Shopping Fest kapsamında 21 Haziran’da tavla turnuvası düzenleyecek. Çocukları da düşünen ÖzdilekPark İstanbul, Shopping Fest boyunca her hafta sonu atölye çalışmaları ile minik misafirlerini de eğlenceli dakikalar yaşatacak.

7’den 70’e tüm ziyaretçilerini pek çok sürpriz ile buluşturacak olan ÖzdilekPark İstanbul, 6-28 Haziran tarihleri arasında tüm alışveriş severleri bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.