Öz'e dernek ziyareti

Öz'e dernek ziyareti

Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aziz Bozkurt ve beraberindeki Gülbahar Turan, Onur Ali  Acar ve  Hakkı  Ergin, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Aziz Bozkurt, “ Sivil Toplum Örgütleri ekonomiye, topluma, sosyal dayanışmaya, birlik ve beraberliğin pekişmesine katkıda bulunmak için vardır. Sivas’lılar Derneği, sadece bir yöresel dernek gibi değil toplumumuza, ülkemize daha da  yararlı çalışmalar yapmak amacı ile  çalışmaktadır.

İstanbul’un her ilçesinde önemli sayıda Sivas’tan gelen hemşehrilerimiz yerleşiktir. Bizler yaşadığımız yeri ve  çevreyi severken aynı zamanda geldiğimiz yöreleri de unutmuyoruz. İstanbul’da yaşayanların sorunlarını, mutluluklarını paylaşarak birarada birlik içinde  yaşarken  geldiğimiz yöreler için de çabamız ve çalışmalarımız oluyor.   Zaman zaman Belediye Başkanlarımızı ziyaret ediyor, görüş alışverişinde bulunuyoruz. Kartal Belediye Başkanımızla da  Kartal’ı ve Belediye çalışmaları üzerine konuştuk. Yararlı bir görüşme oldu. Kendisine ilgisinden ve verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz de Kartal ve İstanbul’un yanısıra farklı illerde de bulunan hemşehri derneklerinin önemli birer merkez durumuna geldiğine dikkat çekti. Başkan Öz şöyle dedi:  “ Dernekler, toplumun gelişimi, ilerlemesi ve sorunların aşılması adına  yararlı çalışmalarda bulunmaktadır. Kartal Belediyesi olarak hemşehri derneklerini önemsiyor ve düşüncelerinden yararlanıyoruz. Onları ziyaret ediyor, etkinliklerine katılmaya çalışıyoruz. Karşılıklı olumlu bir ilişki içindeyiz. O arada her zaman söylediğim gibi biz hepimiz, Kartal’da yaşayanlar Kartallıyız ve Kartal’ı seviyoruz. Kartal’ımızda yaşayan her yöre, her bölge insanımızla güzel bir renk yumağıyız. Sevgimiz, saygımız, ülkemize olan bağımız ile daha güzel günlere birlikte yürüme inancındayız. Hemşehri dernekleri artık ciddi bir sivil toplum örgütü konumuna ermiştir. Belediye çalışmalarında önemli katkıları olduğu da bir gerçektir. Bu tür görüşmelerde belediyemizin önemli projelerini de anlatma olanağı buluyoruz ”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.