Özgül : "Yeniden adayım"

Özgül : "Yeniden adayım"

Gazetemize konuşan Ali Osman Özgül, İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı. Özgül, hizmetlerinin devamı için üyelerden oy istedi.

Gazetemize konuşan Ali Osman Özgül, İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı. Özgül, hizmetlerinin devamı için üyelerden oy istedi.

İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneğinin Olağan Genel Kurulu bugün saat 19’da İstinye Orhan Saka Amatörler Evi toplantı salonunda yapılacak. 283 üyesi bulunan Dernekte şu anda mevcut Başkan Ali Osman Özgül’ün dışında Aday çıkmadığı biliniyor.

Görev yaptığı süre zarfında, tüm futbol camiasının sevgi ve saygısını kazanan Ali Osman Özgül ile görev süresinden itibaren hizmetlerini, planlarını ve projelerini konuştuk. Söyleşimizde Derneğin sevilen ismi As Başkan Nezir Aydın da hazır bulunurken, Başkan Özgül samimi açıklamalar yaptı.

"Talepler doğrultusunda yeniden aday oldum"

Başkanlığı süresinde birçok projeyi gerçekleştirdiğini belirten Ali Osman Özgül, İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneğine hizmet etmekten gurur duyduğunu belirtti ve "Saha Komiserlerimiz ve Yöneticilerimizle yaptığımız görüşmelerde, hizmetlerin devamı için yeniden Dernek Başkanı olmam yönünde talepler aldım. Bu talepler doğrultusunda yeniden aday olmaya karar verdim. Hedefi, vizyonu olan bir ekiple yolumuza devam edeceğimize olan inancım tamdır” diye konuştu. "

Derneğimiz dürüstlük olgusu üzerine kuruldu

Özgül şunları söyledi: İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneğine hizmetleri fazlaca olan çok kıymetli arkadaşlarla iyi bir Yönetim kurduk. Yaklaşık 12 yıldır da samimi, güçlü ve dürüstlük ilkesine bağlı olarak kurulmuş bir Yönetimimiz. Dirayetli bir Yönetim kurmanın yanında, iyi bildiği yoldan geri dönmeyen samimi arkadaşlarla Dernek menfaatine uygun hareket ettik. Son olarak 2010 yılında yeniden seçildik. Zaman, zaman aramıza yeni arkadaşlar da katıldı. Görevini iyi yapan, Derneği iyi temsil eden, TFF’nin talimatlarını harfince uygulayan özverili üyelerimizle birlikte bu Derneği Türkiye’de en iyi konuma getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz aslında çok sistemli çalışıyoruz. Yönetim toplantısı yapılamayan günlerden, bugüne geldik. Balık baştan kokar…

"Saha Komiseri olmayan İlçe yok"

Kurumsal kimliğe bağlı olan, astını, üstünü bilen, verilen vazifeyi eksiksiz yapan insanlara Yöneticilik yapmanın mutluluğunu da yaşayarak gördük. İstanbul’da bir haftada 600 maç var. Biz, 283 Saha Komiseri ile sıkıntısız ve problemsiz bir şekilde talimatlarda yazılı olan görevlerimizi başarıyla yerine getiriyoruz. İstanbul’da 39 İlçe var, her İlçeden Saha Komiserimiz var.

"Onlar bizden, biz onlardan memnunuz"

Biz, Allah korkusunu iyi bilen insanlarız. Kimsenin hakkına girmedik, kimseye de adaletsiz yapmadık. Derneğin çıkarlarını her şeyin üstünde gördük ve buna göre davrandık. Böyle davranmaya da devam edeceğiz. Bunu herkesin bilmesini isterim. Genel Merkezi İstanbul’a almamız lazım. Çünkü İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği artık sistemin üstüne çıktı. TFF bizden memnun, Kulüpler çok memnun. Benim Saha Komiserlerim her hafta sonu bana teşekkür yazısı getirtiyor. Hepsinden Allah razı olsun. Hakem camiası bizden memnun, biz de hepsinden memnunuz…

Nezir Aydın: Dünya bir yana Ali Osman Özgül bir yana

İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği As Başkanı Nezir Aydın ise, "Sevgili kardeşim, sizin vasıtasınız ile sesimizi buradan duyurmanızdan dolayı sizin nezdinizde tüm ekibinize teşekkür ederim. Bizimle kader birliği yapıyorsunuz, futbola değer katıyorsunuz. Bunun devamını bekliyoruz. Biz bir seçime gidiyoruz. Sayın Başkanım teknik konularda bilgi verdi. Ben de idari konularda bilgiler sunacağım: Saha Komiserleri kanunlara göre görev yaparlar. Bizlere bu kanunları, bu maddeleri uygulayacak insanlar Saha Komiseri olur maddesine ilaveten son 6 yılda yeni Saha Komiserleri yapıyoruz. TFF, bize kokart veriyor. Boynumuza taktığımız bu kokart çok ağırdır, onurludur, taşıması zordur.. Benim Saha Komiserim sahaya çıktığında o kokartın altında eziliyorsa boşuna Saha Komiserliği yapmış olur. Saha Komiserleri 29 maddeyi tek tek uygulamalıdır. Saha Komiserleri sabah evinden çıkıp, futbolcusunu toplayıp maça gelen Kulüpleri, Antrenörleri, maçları yönetmek için bin bir fedakarlıkla göreve koşarak gelen Hakem kardeşlerimizi ve sporcularımızı güler yüzle karşılayarak görevine başlar. Sahanın oynanabilirlik durumu, gerekli eksiklilerin temini gibi görevler ile vazifeye başlayan Saha Komiserlerimiz, ciddi, bilinçli, saygılı ve dikkatli bir şekilde görevini maç boyunca ifa eder. Birçok arkadaşımız vardı geçmiş zamanlarda görevini iyi yapan dürüst yapan, halen de aramızdalar. Biz isteriz ki herkes görevini iyi yapsın, TFF’yi ve ona bağlı olan Derneğimizi iyi temsil etsin. Hatalar olabilir ama Saha Komiserleri yanlış yapmamalı. Allah’a şükrediyoruz, iyi bir dönemden geçiyoruz. Arkadaşlarımızın hepsi saygınlığı olan, sevilen, müstesna kişilerdir. Biz de bu güzel insanlara Yönetici olmanın manevi hazzını duyuyoruz. Bunun yanında Yöneticilik yapmak çok zordur. Ancak bize güç veren arkadaşlarımızdır. Seçimde rakibimiz olursa da Derneğimizin çıtasının yükselmesi adına kendileriyle daha iyisini yapmak adına bir yarışa girmekten onur duyarız. Biz yöneticiler olarak Başkanımız Ali Osman Bey’e çok inanıyor ve güveniyoruz. Kendisinin bizi iyi temsil ettiğini düşünüyoruz. Dünya bir yana Ali Osman Özgül bir yana… Seçimde rakibimiz olmayabilir bu bizi durdurmaz, biz zaten her zaman kendimizle yarışıyoruz. Her gün İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneğine bir tuğla koymak adına çabalıyoruz. Biz şimdiye kadar görevimi tam ve eksiksiz kaldı. Takdir cenabı Allah’ındır. Son olarak da burada İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği mensuplarına bir mesaj iletmek istiyorum: Biz onlar için varız, onlar da bizim var… Dernek yönetimi olarak şimdiye kadar hep adil ve şeffaf olduk. Meyve veren ağaç taşlanır ancak söz artık Üyelerimizde…

ali-osman-ozgul1.jpg

 

Haber-Foto : Ali Kemal Demir

kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum