Özkaracaahmet’te şok istifalar

Özkaracaahmet’te şok istifalar

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Özkaracaahmet Spor Kulübü’nde Başkan Hüseyin Gülahmetoğlu’nun da aralarında olduğu 9 Yönetici görevlerinden istifa ettiler.

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Özkaracaahmet Spor Kulübü’nde Başkan Hüseyin Gülahmetoğlu’nun da aralarında olduğu 9 Yönetici görevlerinden istifa ettiler.

Kırmızı-siyahlı Üsküdar ekibi Cumartesi günü oynadığı maçta Koşuyolu’na 3-1 mağlup olmuştu.

Özkaracaahmet Spor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada “2008-2009 sezonundan Özkaracaahmet Spor Kulübü yönetimi tarafımıza devredilmiştir.  Kulüp yönetimini aldığımızda 2.Amatör ligde olan takımımız, iki sene içerisinde 2.Amatör Ligden 1.Amatör lige daha sonrada Süper Amatör Lige Yönetim Kurulumuz döneminde yükselmiştir. Ayrıca Süper Amatör Ligde 3 sezon üst üste oynama başarısını göstermiş bulunmaktadır. Görev aldığımız süre boyunca semtimize bir nevi hizmet ettiğimize inanmaktayız. 2014-2015 sezonunda 1.Amatör küme’de mücadele eden takımımız şu an da hali hazırda kulüp merkezine ve eski de olsa çalışır durumda bir minibüse sahip durumda bulunmaktadır. Devam eden sezon için futbolcuların alacaklarının %80’i ödenmiş bulunmaktadır. Gördüğümüz lüzum üzerine Yönetim Kurulundan istifa ettiğimizi tüm spor kamuoyuna duyururuz. Bu süre zarfında takımımızı 2.Amatörden alıp Süper Amatöre çıkartan Bülent Albayrak hocamıza ve iki sezon üst üste Süper Amatör Küme’de 5.sırada bitirdiğimiz ve kulübümüzün tarihinde ilk kez U19 da namağlup şampiyonluk yaşadığımız dönemlerde takımımızın hocası olan Tansu Açabey hocamıza teşekkürlerimizi sunarız. Yönetime geldiğimiz günden beri bizi her zaman destekleyen Onursal Başkanımız Sayın Yalçın Öcal’a ve Selimiye Spor Kulübü Başkanı Sayınİdris Kalaycı Başkanımıza teşekkürlerimizi sunarız. Yeni oluşacak Özkaracaahmet Spor Kulübü Yönetim Kuruluna başarılar dileriz.” denildi.

 

Özkaracaahmet Spor Kulübü istifa eden isimler şöyle:
Başkan: Hüseyin Gülahmetoğlu
Başkan Vekili: Yavuz Erkovan
Yönetim Kurulu Üyesi: Berkant Akyüz
Yönetim Kurulu Üyesi: Yavuz Gülahmetoğlu
Yönetim Kurulu Üyesi: Erkan Akyüz
Yönetim Kurulu Üyesi: Aydın Tığlı
Yönetim Kurulu Üyesi: Fahrettin Türköz
Yönetim Kurulu Üyesi: Fatih Balaban
Yönetim Kurulu Üyesi: Adsız Akyüz

 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.