Özürlülerspor-1 Engellilerspor-3

Özürlülerspor-1 Engellilerspor-3

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol Süper Liginin ilk iki haftasına galibiyetle giren İstanbul Özürlülerspor (İSÖS), Antalya Bedensel Engellilere kendi sahasında 3-1 yenildi.

İstanbul Özürlülerspor’un düzenlediği kahvaltıyla güne başlayan takımların maçı Zeytinburnu Hasan Doğan sahasında gerçekleşti. Hem gönüllülerin, hem takım yöneticilerinin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıya 150 kişilik katılım oldu. Karşılaşma için sahaya gelen takım oyuncularının moralleri seyirci tezahüratlarıyla daha da yükseldi.

İstanbul Özürlülerspor ve Antalya Bedensel Engellilerspor maçını izlemeye gelen çok sayıda davetli oldu. Siyasi parti ve dernek yöneticilerinin yoğun ilgi gösterdiği maça Ampute Futbolu Kuranlardan Hadi Türkmenin oğlu Hakan Türkmen ve çok sayıda meclis üyesi katıldı.

İlk devresinin  0-0 berabere bittiği maçta ilk gol Antalya Bedensel Engellilerspor’dan geldi. Çekişmeli geçen maçın ikinci golünü Özürlülerspor’un milli takım oyuncusu Serkan attı. Antalya Bedensel Engellilerspor’dan Karahan’ın ve Gökhan’ın attığı gollerle eşitliğin bozulduğu maç 3-1 bitti.




Maç, minik seyircilerin tezahüratlarıyla sona erdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.