Paralı aşk üçgeni

Paralı aşk üçgeni

Beyoğlu’nda sevgilisi iş adamını zorla alıkoyarak aşk tuzağına düşüren 3 kişi polis tarafından yakalandı.

 Kadın kıyafetleri giydirerek görüntülerini çektikleri iş adamı L.A.’ya şantaj yapan çete çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak ceza evine gönderildi. Polise başvuran iş adamı L.A.’nın polise başvurmasıyla olay gün ışığına çıkarıldı. İş adamının aşk tuzağıyla parasının gasp edildiği belirtildi.


“KADIN KIYAFETİ GİYDİRDİLER”
İşadamı L.A. "Telefonumdan tanımadığım bir kadın aradı. Yanlışlıkla aradığını söyleyerek önce benden özür diledi. Sonra konuşmayı sürdürüp benimle samimiyet kurdu. Taksim’de bir yerde buluşarak bir süre sohbet ettik. Daha sonra beni evine davet etti. Eve gidince ikimiz de soyunduk. Biz yataktayken aniden kapı açıldı. İçeri iki erkek girdi. Bu kişiler, namuslarına el sürdüğümü söyleyerek bana saldırdılar. Cebimdeki paraları aldılar. Daha sonra bana kadın kıyafetleri giydirdiler. Bu halde görüntümü çektiler. Görüntüyü yayınlayacaklarını söyleyerek önce benden 50 bin lira istediler. Daha sonra pazarlıkla bu parayı 10 bin liraya kadar düşürdüler. Giderken otomobilimi de aldılar." dedi.
Şikâyet üzerine harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri, işadamının gösterdiği Beyoğlu’ndaki eve baskın düzenledi. Baskında, Moldova uyruklu Ekatarina C.(24), Gaffari K.(28) ile Aydın E.(21) yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinden, kadın kıyafeti giydirildikten sonra çekildiği anlaşılan işadamına ait görüntüler de ele geçirildi. Evlerinin önünde gasp ettikleri işadamına ait otomobil de bulundu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.