Parçalarken yakalandı

Parçalarken yakalandı

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, geçtiğimiz hafta İkitelli Oto Sanayii Sitesi’nden çalıntı otomobillerle ilgili çalışma yaptı

Yapılan çalışmada Ö. U.’ya ait bir tamirhanede çok sayıda otomobil parçası tespit edildi. Teknik ekip tarafından yapılan incelemede parçaların farklı modeldeki, 2 otomobile ait olduğu belirlendi.

Polis, otomobil hırsızlığı kayıtlarını inceledi. Belirlenen modellerdeki kaç çalıntı araç varsa, sahipleri tespit edildi. Daha sonra mağdurlar emniyete çağırıldı. 2 aracın sahibinin belirlenmesi için mağdurlar tek tek İkitelli’deki tamirhaneye götürüldü. Mağdurlardan birinin yanında getirdiği anahtar, araçtan sökülmüş kapının kilidi ile eşleşince parçaların bu mağdura ait olduğu ortaya çıktı.. Diğer aracın mağduru ise sökülmüş bir koltuğun arka cebinde bulunan kredi kartı silipinden tespit edildi.

OTOMOBİLLERİN PARÇALARI KAMERALARA DA YANSIDI
Oto tamirhanesinde yapılan çalışma anları polis kameralarına da yansıdı. Görüntülerde tamirhanede bulunan oto parçaları görülüyor.
İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan oto tamircisi Ö.U. Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi. Ö.U. adli kontrollü serbestlik uygulamasıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.