Paşa 1 düştü 2 kalktı

Paşa 1 düştü 2 kalktı

Bayrampaşaspor ile Eyüpspor arasında oynan maçta Bayrampaşa 2-1 galip geldi.

Maçın ilk dakikalarında iki takım da kontrollu oyunla topa sahip olmaya çalıştı. Eyüpspor’un Bayrampaşa yarı sahasında etkili olmaya başlamasıyla 17. dakikada Savaş Eren golü buldu.  Bayrampaşalı oyuncuların ve taraftarların bu golle moralleri bozulsa da oyuncular golün şokunu kısa sürede atlatarak kontrolü yeniden sağlayınca ilk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısına daha istekli başlayan Bayrampaşaspor  üst üste ataklarla Eyüpspor’un yarı sahasında etkili olmaya çalıştı . Taraftarın desteği ile oyun baskısını artıran Bayrampaşa Eyüpspor’u kendi sahasına hapsetti. Eyüpsporlu oyuncunun ceza sahasındaki faulü üzerine haken penaltı noktasını gösterdi. Penaltı  vuruşu için 72. dakikada topun başına geçen Mehmet Düz’ün vuruşuna engel olamayan kaleci golü filesinde gördü.

Penaltı ile beraberliği yakalayan ev sahibi takım, bu moralle oyunda baskısını artırırken konuk takım da sahasında atakları kontrol etmeyi başardı. Bayrampaşaspor’un alt yapısında yetişen Cenk Kaplan maçın 76. dakikasında orta sahadan rakip ceza sahasına şişirilen topa kaleci ile birlikte yükselerek takımının 2. golünü attı. Skor: 2-1.

2. golle birlikte statta müthiş  bir coşku yaşandı. Skoru korumak için defansa önem veren Paşa Eyüp’ün baskına maruz kalsa da maçı 2-1 kazanmayı başardı.



Haber: Fatih Sultan Mehmet UKU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.