Payless'ten yaz indirimi

Payless'ten yaz indirimi

Beklenen yaz indirimi başladı. Kadın, erkek ve çocuklara uygun farklı ürün gruplarıyla herkese hitap eden Payless’in sezon ürünlerinde %50’ye varan indirim seçeneği Ağustos ayının ortasına kadar devam edecek.

Ürün çeşitliliğiyle ailenin tüm bireylerine hitap eden Payless, yazın tüm enerjisini indirim fırsatıyla yaşatıyor. Turkuvaz ve mercan renklerine hakim olan dolgu topuklu tasarımlardan sıcak yaz günlerinde rahatlıkla giyilebilen sandaletlere kadar her tarzdaki modellerini cezbedici indirim seçeneğiyle sunan Payless, alışverişi daha da keyifli hale getiriyor. 

Kadın koleksiyonunun yanı sıra şık, modern ve detaylarda özgünleşen erkek ve çocuk modelleri de ergonomik yapılarıyla dikkat çekiyor. Ayakkabı koleksiyonuyla birlikte zengin çanta ve aksesuar alternatifleri de bulunan Payless, şıklığını önemseyenlerin ilk adresi olacak. 
Her hafta yenilenen tüm sezon ürünlerine %50’ye varan indirim fırsatıyla sahip olmak isteyen moda severler Cevahir AVM, İstanbul Optimum, Arena Park ve İzmir Optimum mağazalarını ziyaret edebilirler. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.