Pendik Esenyalıspor'dan Düzce çıkarması

Pendik Esenyalıspor'dan Düzce çıkarması

Pendik Esenyalı Spor Kulübü 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi özel bir günde Düzce'ye hazırlık maçına gitti.

Pendik Esenyalı Spor Kulübü 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi özel bir günde Düzce'ye hazırlık maçına gitti.

Kafilede 50 futbol okulu sporcusu, 25 U15 sporcusu, 25 U17 sporcusu 4 Antrenör ve 3 yönetici yer aldı. Sabah saat 11.00 de başlayıp akşam 18.00'de sone eren organizasyonda, futbol okulu maçlarında Düzce Fenerbahçe Futbol Okulu, Düzce Altınordu Futbol Okulu ve Düzce Altınyıldız futbol okulları ile mücadele eden, Pendik Esenyalı Spor U15 kategorisinde Düzce Idmanyurdu ile U17 kategorisinde ise elit ligde mücadele edecek olan Düzcespor ile karşılaştı.

U15 takımı Düzce Idmanyurdunu 3-1 mağlup ederken, U17 takımı Düzcesporu 5-4 mağlup etti. İl dışı hazırlık maçlarını geleneksel hale getiren Pendik Esenyalı Spor Kulübü; özgüven kazanma, yeni arkadaşlık edinme, yeni yerler görme açısından sporcularına büyük katkılar sağlamakta.

Kulüp Başkanı ve Teknik Sorumlu Güzel Coşkun il dışı organizasyonlarının her yıl artarak devam edeceğini, önümüzdeki yıllarda il dışı organizasyonlarına yurt dışı hazırlık kamplarının ekleneceği müjdesini verdi.

pendik-esenyalispor1-003.jpgpendik-esenyalispor2-003.jpgpendik-esenyalispor3-003.jpgpendik-esenyalispor4-002.jpgpendik-esenyalispor5-002.jpgpendik-esenyalispor6-001.jpgpendik-esenyalispor7.jpgpendik-esenyalispor8.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.