Pendik Kavakpınarspor şampiyonluğunu ilan etti

Pendik Kavakpınarspor şampiyonluğunu ilan etti

İstanbul Amatör U17/B ligi 23. Gurup lideri Pendik Kavakpınarspor, misafir ettiği Anadolu Üsküdarspor’u 3-1 mağlup ederek lig bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

İstanbul Amatör U17/B ligi 23. Gurup  lideri Pendik Kavakpınarspor, misafir ettiği Anadolu Üsküdarspor’u 3-1 mağlup ederek lig bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Pendik temsilcisinin galip geldiği takdirde şampiyonluğunu ilan edeceği karşılaşma Dolayoba Stadında oynanırken mücadeleyi Emirhan Gürlevük, Berk Güngör ve Recep Oğuz Akkuş hakem triosu yönettiler.

Mücadelenin başlamasıyla saha ve seyirci avantajı ile baskılar yapan Pendik Kavakpınarspor karşılaşmayı Hakan Tanyel, Hidayetcan Küçük ve Ali Onur Balcı’nın golleri ile 3-1 kazanarak mutlu sona ulaştı.

13 maçta 12 galibiyet ve 1 yenilgi alarak 36 puana ulaşan Pendik Kavakpınarspor, takipçisi Ataşehir Doğuşspor’un 7 puan önünde grubun şampiyonu oldu.

Bahadır Gökçe ve Mustafa Günaçtı’nın talebeleri rakip fileleri 44 defa havalandırırken kalesinde sadece 14 gol görerek grubun en çok gol atan ve en az gol yiyen ekibi olma başarısı gösterdiler. Takımda en çok gol atan isim 12 golle Hakan Tanyel olurken, Asist kralı ise 14 gol pası ile Hidayetcan Küçük oldu.

Pendik Kavakpınarspor önümüzdeki hafta deplasmanda Ümraniye Kemerderespor ile karşılaşarak sezonu şampiyon olarak tamamlayacak.

Murat Nazik

pendik-kavakpinarspor-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.