Polis ekipleri iş başında

Polis ekipleri iş başında

İstanbul’da taksi ve minibüs sürücülerine yönelik uyuşturucu denetimi yapıldı. Komiser Yardımcısı Tezcan Üstün, denetimlerde bugüne kadar aralarında kokain ve eroin olmak üzere 7 ayrı uyuşturucuyu kullanan 14 sürücüye cezai işlem yapıldığını söyledi.

İstanbul’da polis ekipleri, uyuşturucu aldıktan sonra direksiyon başına geçen sürücülerin tespiti için denetim yapmaya devam ediyor. İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri bugün Anadolu Yakası E-5 üzeri Uzunçayır Metrobüs Durağı çıkışında minibüs, taksi ve otobüs sürücülerine yönelik uyuşturucu denetimi yaptı. Yaklaşık 2 saat süren denetimlerde uyuşturucu kullanan sürücüye rastlanmazken, Komiser Yardımcısı Tezcan Üstün, denetimler hakkında bilgi verdi.

Uygulamada özellikle taksi ve minibüslere ağırlık verdiklerini belirten Komiser Yardımcısı Üstün, “Denetimlerde bugüne kadar aralarında kokain ve eroin olmak üzere 7 ayrı uyuşturucuyu kullanan 14 sürücüye cezai işlem yapıldı. Uyuşturucu rastlanması halinde sürücülerin ehliyetlerine 5 yıl el koyulacak ve hapis cezası ile cezalandırılacak” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.