Polis müşteri gibi geziyor

Polis müşteri gibi geziyor

Bakırköy ve Bayrampaşa’da son bir hafta içerisinde 2 ayrı AVM’de yeni yıl alışverişi yoğunluğunun artmasıyla hırsızlık olayları da arttı. AVM yetkilileri durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerinde Güven Timleri AVM’lerde müşteri gibi gezinerek görev yap

Bakırköy’deki bir teknoloji mağazasında müşteri yoğunluğu yaşandığı saatlerde gezinmeye başlayan Güven Timleri mağazanın güvenlik kameralarından mağazayı izledikleri sırada Gökhan Y.'nin (28) mağazadaki telefon çekmecesinde 6 akıllı telefonu alarmlarını devre dışı bırakarak çaldı. Polis ekipleri ve mağaza görevlileri Gökhan Y.’yi mağaza çıkışında yakalayarak polis merkezine sevk etti. Gökhan Y.’nin üzerinde yapılan aramada aynı gün içerisinde aynı AVM’de iki farklı dükkandan da yeni yıl için yaklaşık 2 bin TL değerinde deri mont, kot pantolon, gömlek ve ayakkabı çaldığı ortaya çıktı. Yakalanan zanlı suçunu itiraf etti. 

Bayrampaşa’daki bir başka AVM’de ise, Cihan Y. adlı zanlının bir Teknoloji mağazasındaki telefonu incelediği sırada telefonun alarm kablosunu kestiği güvenlik kameralarına yansıdı. Mağazanın güvenlik personelinin durumu fark etmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Zanlı mağazadan kaçmaya çalışırken, yakalanarak göz altına alındı. Polis ekipleri tarafından yakalanan Cihan Y. adlı şahısın ifadesi alındıktan sonra nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.