Porsche Market’e Daldı!

Porsche Market’e Daldı!

Beşiktaş’taki bir benzin istasyonunda frenle gazı karıştıran kadın sürücü, Porsche’yle market bölümüne girdi, bir görevli yaralandı.

Beşiktaş’ta lüks bir otomobille benzin istasyonuna girerken fren yerine gaza basan Seda Alkanat park halindeki bir otomobile çarptı, kontrolden çıkan otomobil daha sonra istasyonun market camından içeri girdi.

Otomobilde bulunan Seda Alkanat ile arkadaşı Begüm Atılgan kazayı yaralanmadan atlattı, istasyonda pompacılık yapan Muhammet Cimşir hafif şekilde yaralandı.

İddiaya göre, kaza önceki gece 00.15 sıralarında Barbaros Bulvarı üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Kullandığı Porsche marka otomobille akaryakıt istasyonuna girmek isteyen Seda Alkanat, fren yerine gaza basınca önce benzin alan bir otomobile çarptı. Kontrolden çıkan otomobil istasyonun market camından içeri girdi. Kasaya çarparak duran otomobilden Seda Alkanat ile arkadaşı Begüm Atılgan burunları bile kanamadan çıktı. Şans eseri markette kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.

Kameraya da yansıdı
Benzin istasyonunda çalışan pompacı Muhammet Cimşir, kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Markette maddi hasar meydana geldi. Seda Alkanat ile Begüm Atılgan tanınmamak için yüzlerini masa örtüsüyle kapatarak polis eşliğinde taksiye bindiler ve Beşiktaş Polis Merkezi’ne götürüldüler. Alkanat ve Atılgan’ın bindiği taksinin güvenlik şeridenin içine alınması dikkat çekti.
Seda Alkanat’ın park halindeki bir otomobile çarpması ve kontrolden çıktıktan sonra istasyonun market camından içeri girişi kamera görüntülerine de yansıdı.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.