Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz’ den öğrencilere seminer

Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz’ den öğrencilere seminer

Sultangazi Belediyesi, Sultangazi Eğitim Destek Akademisi (SEDA) öğrencilerine yönelik “Motivasyon ve Kariyer” semineri düzenledi. Seminere, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz konuşmacı olarak katıldı

Sultangazi Belediyesi, Sultangazi Eğitim Destek Akademisi (SEDA) öğrencilerine yönelik “Motivasyon ve Kariyer” semineri düzenledi. Seminere, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz konuşmacı olarak katıldı. Sultangazi Nikah Salonları’nda yapılan seminere, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ile SEDA’da eğitim gören öğrenciler katıldı.

Seminere konuk olan İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, okul hayatından başlayarak kariyer basamaklarını nasıl tırmandığını anlattı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstiri İlişkiler Bölümü’nde okuduğunu belirten Ersöz, “Eğitim alırken çağın getirdiği mesleki bilgiler ile analitik ve eleştirel becerileri kazanmaya çalıştım. Okulu ikincilikle bitirdim” dedi.

ERSÖZ: “ZAHMETSİZ RAHMET OLMAZ”

Başarılı olmanın ön koşulunun gayretlilikten geçtiğine vurgu yapan Ersöz, şunları söyledi: “Başarı tepesine çıkmak için gayret etmek gerekir. Zorluklara tahammül etmek gerekir. ‘Zahmetsiz rahmet olmaz’ diye büyüklerimiz her zaman söylerler. Elleriniz ceplerinizde başarı merdivenlerini tırmanamazsınız.”

Programda öğrencilere öğütler veren Ersöz, gençlerin dünyaya sorumluluk bilinciyle bakmaları gerektiğini söyledi. Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger de program sonunda Ersöz’e çiçek takdim ederek paylaştığı bilgiler için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.