Pupa Caddebostan yenilendi

Pupa Caddebostan yenilendi

Pupa’nın Caddebostan’daki Apple Yetkili Satış Noktası yenilendi.

Mağazasının tüm iç ve dış dizaynını değiştiren Pupa, Apple’ın yenilikçi ürün ve çözümlerini öğrenmek ve tecrübe etmek isteyenleri yepyeni bir mekanda karşılıyor. Yeni mağazasında Mac, iPad, iPhone ve iPod ürünleri ile aksesuarlarına yer verecek Pupa, dinamik ve deneyimli uzman kadrosu ile her türlü Apple ve bilişim ihtiyaçları için kişiye özel çözümler sunmaya devam ediyor.

Her yeni mağaza açılışında büyük indirimler ve şaşırtıcı fırsatlarla teknoloji tutkunlarını sevindiren Pupa, açtığı yeni mağazasında açılışa özel birçok cazip teklif ve promosyonu müşterileriyle buluşturdu.Açılış öncesi uzun kuyruklar oluşan mağazada Apple TV 249 TL, iPad Mini 699 TL, iPad with Retina Display 999 TL, MacBook Air 11” 1.999 TL, MacBook Air 13” 2.299 TL, MacBook Pro 13” 2.299 TL, MacBook Pro 15” Retina ise yalnızca 4.099 TL’den satışa sunuluyor.

Pupa, Caddebostan’daki yenilenmiş mağazasındaki, deneyimli ve uzman kadrosuyla, Apple ürünleri ve bilişim sektörüyle ilgili her türlü ihtiyacınızda, satış ve satış sonrası hizmetleriyle müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.