Pusula Derneği’nden Furkan Doğan Fotoğraf Sergisi

Pusula Derneği’nden Furkan Doğan Fotoğraf Sergisi

Mavi Marmara Gemisi'ne yapılan saldırının hatırlatma kapsamında, Bayrampaşa’da Şehit Furkan Doğan fotoğraf sergisi açıldı.

Pusula Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği tarafından Mavi Marmara olayı ve o olayda şehit olan genç Furkan Doğan’ı konu eden “Mavi Marmara’nın Genç Şahidi Furkan Doğan Sergisi’’ Bayrampaşa’da açıldı.

Pusula Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Kabaoğlu sergi ile ilgili yaptığı açıklama da; ‘’Sergi, Filistin direnişini, Kudüs’e özgürlük filosunun Mavi Marmara dahil uluslararası sularda işgal devleti tarafından engellenmesini ve bu engellenme de şehit olan kardeşlerimizi, özellik de gayretleri, yardımseverliği, fedakarlığı, insanlara karşı gösterdiği ilgi Mavi Marmara gemisinde mazlum insanlara yapılan bir yardım faaliyetinde şehitliğini bulan genç şehit Furkan Doğanı gündemde tutarak yeni nesillere aktarmayı amaçladığımızdan dolayı bu sergiyi açtık. Allah Furkan kardeşimizin ve diğer Şehit olan kardeşlerimizin şehadetini kabul etsin.’’ Dedi.

Sergi 19-22 Mayıs tarihleri arasında Bayrampaşa Merkez Camii’nin yanında gerçekleşiyor. Sergi dışında derneğin hanımlar komisyonunun organize ettiği kermeste mevcut. Sergiyi ziyaret eden misafirler yiyecek kermesine de katılabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.