Rektör Söylet’ten İU Sözlük Yazarına IPad

Rektör Söylet’ten İU Sözlük Yazarına IPad

İU Sözlük yönetimi yazarların sözlüğe olan ilgisini ve motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenlediği “İU Sözlük Ipad Kampanyası”nda birinci olan yazara IPad’ini, İÜ Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet verdi.


Türkiye'nin üçüncü üniversite formatlı sözlüğü olarak adını duyuran İU Sözlük, İstanbul Üniversitesi öğrenci ve mezunlarından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binasında gerçekleşen törene, İU Sözlük’e desteğini esirgemeyen İÜ Basın Halkla İlişkiler Müdürü Doç. Dr. Ergün Yolcu, İÜ Sosyal Medya Kulübü yöneticilerinden Nurullah Demir ve İU Sözlük Yönetimi katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet; “İU Sözlük olarak çok iyi gidiyorsunuz. İU Sözlük kısa zamanda herkesin ilgi odağı bir sözlük oldu. Farklı Fikirlerin Dünyası İU Sözlüğün daha güzel organizasyonlara imza atacağını düşünüyorum” dedi.

İU Sözlük Yazarı “Kel Kör Kirpi” IPAD Kazandı…

Birinci olan İÜ Sözlük yazarı “kel kör kirpi” adına "brave" kullanıcısı, Rektör Söylet tarafından verilen IPad'i aldıktan sonra İÜ Sözlük adına "mutlumuyumneyim" adlı yazar tarafından Söylet'e çiçek takdim edildi.

Üniversiteyle sözlüğümüz paralel olarak yürüyecek …    
                             
İÜ Sözlük Kurucusu İsa Avcı IPad kampanyasının amacını şöyle anlattı: Sözlük dünyası zor bir dünya.  Üniversite sözlükleriyle yarışabilmek için önce bizim İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin ilgisini çekmemiz gerekiyordu. Böyle bir sözlük varmış demeleri gerekiyordu. Bizim amacımız aslında biraz da şaşırtmaktı. Bunu başardığımızı düşünüyorum. Henüz İÜ’ye herkese ulaşmış değiliz. Bundan sonra üniversiteyle sözlüğümüzün yapacağı paralel çalışmalar ile herkese ulaşacağız” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.