Rexva Karbon Filmleri İle Cami Isıtma

Rexva Karbon Filmleri İle Cami Isıtma

Camilerdeki doğru ısıtmada tek hedef, insan olmalıdır. Çünkü ısıtma sorunlarının sebebi, sadece caminin soğuk oluşu değil; oturulan halının ve tabanın soğuk oluşudur.

Camilerdeki doğru ısıtmada tek hedef, insan olmalıdır. Çünkü ısıtma sorunlarının sebebi, sadece caminin soğuk oluşu değil; oturulan halının ve tabanın soğuk oluşudur. Camilerde gök kubbenin yüksek oluşundan dolayı, kalorifer vb. gibi ısıtma sistemleriyle; camiyi ısıtmak, çok zordur. Ancak yerin ısıtılması, kişilerin soğuk havayı hissetmesini engelleyebilmektedir.

 

 Camilerde en sık rastlanan ve de genelde cemaatin şikayetçi olduğu konulardan birisi, ısınma problemleridir. Cami kapılarının da, yeterince yalıtımlı olmamasından dolayı; cami içerisine soğuk hava, rahat bir şekilde girebilmektedir. Bu sorunların önüne geçebilmek içinse, yapılması gereken en önemli şey; caminin alttan ısıtılması yöntemleridir.

 

 Yeni inşa edilmiş camilerde, artık sobalar ya da kalorifer petekleri kullanılmamaktadır. Özellikle, ısıtma sistemleri tercih edilir. Bu sistem sayesinde, caminin her bölümü de eşit olarak ısıtılmaktadır. Bu işlevi sağlayan en temel element ise, karbondur.

 

Rexva karbon filmleri ve ısıtma panolarınınile camilerin her bölgesi, eşit olarak ısıtılabilmektedir. Karbon filmleri, bu alanda önemli bir işlev üstlenmektedir. Isınma problemleri de böylece, kolaylıkla çözülebilmektedir.

 

Cami ısıtma panosunun avantajları

 

 Karbon filmlerinin kullanımı ile camilerin ısıtılması, birçok yönden avantaj sağlamaktadır. Karbon filmleri sayesinde, güçlü bir ısıtma gerçekleştirilir. Cami yerden ısıtma yöntemleri, camilerin yapısına da; en uygun olacak ısıtma şeklidir.

 

 Karbon filmleri, en ucuz ısıtma çözümlerini beraberinde getirmektedir. Aynı zamanda, caminin tamamına döşenmeyebilir. Aslında, bu da bir avantajdır. Isıtma sistemi döşenen safların, özellikle ayak kısmına ısıtıcı filmler döşenir. Bu yöntem; cami ısıtmada, en ekonomik çözümlerden birisini oluşturur.

 Sistem, çözüme yöneliktir; istendiği takdirde, tüm gün çalışmayabilir. Cami ısıtma işlemleri için, bu yönüyle de oldukça idealdir. Namaza 5-10 dakika kala açılması da, tabanın ve halıların ısınması için yeterlidir. Kısacası, cemaat namaza geldiği zaman; halılar sıcak olur. Saflar için, ayrı ayrı çalıştırılabilir. Sistem, elektronik termostat kontrollüdür ve ayarlanan sıcaklığa gelince; sistemde, akım kesilir.

 

 Karbon filmlerinin en büyük avantajlarından birisi de, en güvenilir sistemlerden birisi olmasıdır. Periyodik bakım, temizlik ve tamir gerektirmez. Arıza yapmaz veya kopmaz ya da sudan kesinlikle etkilenmez. Cami ısıtmada, en güvenli ve de en uzun ömürlü sistemdir.

 

 Karbon filmler, en konforlu sistemlerdir. Çünkü kırmadan dökmeden; göz açıp kapayıncaya kadar, bütün sistem döşenir. Sistemin, hiçbir tadilat gerektirmeden döşenmesi de; en büyük avantajlarından birisidir.

 

Sağlıklı ve Uzun Ömürlü Karbon Film Sistemleri

 

 Karbon filmleri ile oluşturulan sistemler, cami ısıtmapanosunun faaliyetleri için; aynı zamanda en sağlıklı yöntemlerdir. Tozları ve zararlı etkileri, böcekleri, bakterileri azaltır. Cami girişlerine döşenmesi hâlinde, ıslak ayaklarla basılan bölgeleri de kurutur. Genel anlamda, bakteri ve de dolayısıyla kötü kokuları giderir. Altı tahta döşeli camilerde de, oluşan alt yuvayı temizler. Sistem, oldukça sağlıklı ve hijyeniktir.

 

 Cami halı altı ısıtmalarda, keçe ile de; yalıtım yapılmaktadır. Halı altı keçeler, ısı yalıtımı sağlar. Karbon film ısıtıcılar uygulanırken, yalıtım yapılması ve de keçenin kaliteli, sert keçe olması oldukça önemlidir.

 Karbon filmleri ile oluşturulan sistemlerin en önemli avantajlarından birisi de, uzun ömürlü olmalarıdır.

 

Rexva Karbon Filmlerinin Özellikleri ve Kullanımı

 

Rexva karbon filmleri kullanılarak, planlı ve de düzenli bir şekilde camiler ısıtılabilmektedir. Bakır, çok güçlü bir iletkendir. Bu sayede, ısı yalıtımlarında en çok tercih edilen maddelerden birisidir. En etkili iletken altın olsa bile, ekonomik açıdan altın; aşırı lükse kaçar ve herkesin bütçesine uygun olmaz. Bunun için, karbon film sektöründe daha ekonomik olan bakır maddesi tercih edilmektedir.

 

 Karbon filmler, bazı çeşitli katmanlardan oluşturulur. Bu katmanlar, karbon filmlerin kalitesini belirler. Örneğin, bazı karbon filmlerde; her bir katmanda yüzde yüz oranında karbon kullanılır. Bazılarında ise, karbon oranı; çok daha düşük seviyelerde tutulmaktadır. Bu durum, tamamen alıcının alım gücüyle de alâkalıdır.

 

Rexva karbon film sistemleri, diğer ısıtma sistemleriyle kıyaslandığında; oldukça uzun ömürlü bir kullanım süresine sahiptir. 5 yıl gibi garanti sürelerine sahip olarak kurulumu yapılan Rexva karbon filmleri ve cami ısıtma panoları  yapısına ideal tasarımlardır.

 

Rexva karbon film ısıtma sistemleri sayesinde, camilerde; istenilen zamanlarda, istenilen saflar ısıtılabilir. Böylelikle, gereksiz yere meydana gelen ısıtma giderlerinin de önüne geçilmiş ve tasarruf sağlanmış olur. Dayanıklı yapısı sayesinde, kolay kolay dış darbelerden etkilenmeyen bir sistemdir.

 

Rexva karbon film sistemleri, camilerde tercih edilebilecek; en konforlu ve ekonomik ısıtma sistemleridir.

 

Diğer soru ve cevaplar için şu sayfa çok yardımcı olacaktır. Rexva Karbon Film Soru ve Cevapları.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.