SAGEM'li öğrenciler bir araya geldi

SAGEM'li öğrenciler bir araya geldi

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Sarıyer Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi ( SAGEM) öğrencileri, Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenledikleri “Dünya Çocukların Olsa Nasıl Olurdu” temalı söyleşide konuştu

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde SAGEM’ li öğrenciler Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenledikleri “Dünya Çocukların Olsa Nasıl Olurdu” temalı söyleşide konuştu.

Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Eğitimden Sorumlu Başkan Danışmanı Selçuk Dereci ve Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Sevim Yalınkılıç etkinliğe katılanlar arasındaydı.

Türkiye’nin özellikle güneyinde bulunan ve savaş yüzünden çok kötü günler geçiren çocukların olduğunu hatırlatan Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in çocuklar ve eğitim konusunda gösterdiği hassasiyete de değindi. Ayrıca Coşkun, okulların fiziki şartlarının düzeltilmesinin yanında öğrenci bursları ve Sarıyer Akademi gibi eğitimde fırsat eşitliği ve kaliteli eğitimi amaçlayan projelerin devam ettiğini de sözlerine ekledi.

ÇOCUKLAR ‘SÖZ KÜÇÜĞÜN’ İSİMLİ RADYO PROGRAMINI SUNDULAR

Eğitimden Sorumlu Başkan Danışmanı Selçuk Dereci’nin “Eğitim Ortamında Çocuk Hakları” ile ilgili yaptığı konuşma sonrasında sahnede yerini alan müzisyen Serkan Kırmızı, ‘Bir Ses Verelim Dünyaya’ isimli masal dinletisinde müziğin ritmiyle çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Söz Küçüğün’ isimli radyo programında Başkan Vekili Hüseyin Coşkun’u konuk eden öğrenciler merak ettikleri soruları Coşkun’a sorarak Belediye Meclis Toplantısı’na katılma sözünü aldılar. Program sonunda öğrencilere çikolata dağıtıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.