Sahte ilaç şebekesi Adliye'de

Sahte ilaç şebekesi Adliye'de

Polisin hafta başında İstanbul'da kaçak ve sahte ilaç şebekesine yönelik düzenlediği operasyonlarda gözaltına alınan zanlılar, bu sabah adliyeye sevk edildi.

 Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerinin uzun süreli takibin ardından, kaçak ve sahte ilaç şebekesine yönelik düzenlediği operasyonlarda yakalanan zanlılar, bu sabah İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. İlaç operasyonunda yakalanan şüphelilerin, çevik kuvvet polisi tarafından adliyeye getirildikleri gözlenirken, bazı zanlıların adliyeye getirilişi sırasında yüzlerini gizlemeleri dikkat çekti. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz Pazartesi günü İstanbul'da 40 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlemiş, baskınlarda sahte ilaç ürettikleri ve piyasaya sürdükleri iddiasıyla 30 kişi gözaltına alınmıştı. Operasyonlarda çoğu "cinsel gücü arttırıcı" 300 bin kutu sahte ilaç ve ilaç yapımında kullanılan çok sayıda malzeme de ele geçirilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.