Samatya saldırganı bu pansiyonda yakalandı

Samatya saldırganı bu pansiyonda yakalandı

Fatih Samatya’da 3’ü Ermeni 4 yaşlı kadının gasp edilmesiyle ilgili gözaltına alınan Murat Nazaryan (38) kaldığı pansiyon görüntülendi. Pansiyon yetkilileri konuyla ilgili konuşmadı. Nazaryan’ı tanıyanlar ise olayı duyunca şaşırdıklarını ifade etti.

Samatya saldırganı olduğu iddiasıyla dün Fatih’teki gözaltına alınan Murat Nazaryan’ın (38) Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki ifadesi sürüyor. Murat Nazaryan’ın yakalandığı pansiyonun yetkilileri ise konuyla ilgili olarak basın mensuplarına konuşmaktan kaçındı. Nazaryan’ı uzun zamandır tanıdığını söyleyen Mehmet Ali Aygan ise Nazaryan’ın yaklaşık 4 aydır yakalandığı pansiyonda çalıştığını ve burada kaldığını öne sürdü. Aygan, Murat Nazaryan’nın daha önceki yıllarda da aynı pansiyonda kaldığını ifade etti. Aygan, zanlının kimi kimsesi bulunmadığını ve zaman zaman sokakta yatıp kalktığını aktardı. Aygan, son günlerde namaza başlayan Murat Nazaryan’ın Samatya saldırganı alarak gözaltına alındığını öğrenince şaşırdığını dile getirdi.

Kameralar önünde konuşmaktan çekinen bazı vatandaşlar da Murat Nazaryan’ın uyuşturucu kullandığını ve hırsızlık yaptığını iddia etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.