Şampiyon Çamlıcaspor

Şampiyon Çamlıcaspor

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen 10. katibim futbol turnuvası finalinde Çamlıcaspor ile Valide Tayfun karşılaştılar. Penaltı atışlarında rakibini 8-7 mağlup edem Çamlıcaspor turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen 10. katibim futbol turnuvası finalinde Çamlıcaspor ile Valide Tayfun karşılaştılar. Penaltı atışlarında rakibini 8-7 mağlup edem Çamlıcaspor turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Selimiye Stadında oynanan karşılaşmayı Müjdat Duman, Ahmet Yaşilak, Erdinç Zengi hakem triosu yönettiler. Karşılaşma her iki takımda hızlı başladı karşılıklı ataklarla geçen mücadele 90. dakika her iki takımda oyundan kopmadı sıcak havaya ramen futbolcular ellerinden geleni en iyisini yapmaya çalıştılar. 6. dakikada sağ kanattan Çamlıcaspor geliştirdiği atakta ceza sahasının arka direğe yakın gelen topu iyi takip eden Gökhan Eleman şık bir kafa vuruşuyla filelere gönderdi 1-0.

Golden sonra defansa çekilen Çamlıcaspor rakibini ceza sahası önünde kontrol etmeye çalışan ve rakibinin üstüne giden Valide Tayfunspor 15. dakikada  sol kanattan Hakan Karataş ile geliştirdiği atakta Hakan Karataş ceza sahası içine paralel gönderdiği topu çok iyi takip eden  Bilal Cevizli maça dengeyi getiren topu filelere gönderdi 1-1. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skor ile tamamlandı derken Çamlıcaspor 44. dakikada ani gelişen atağında sol kanattan topla buluşan Mehmet Cihan Sadıkoğlu ceza sahası içine gönderdiği topu iyi takip eden günün başarılı ismi Gökhan Eleman şık bir kafa vuruşuyla topu ikinci kez filelere gönderdi 2-1 ilk yarı bu skor ile tamamlandı.

2. yarıya her iki takımda istekli başladı karşılıklı geçen ataklarla geçen mücadele 89.dakikada Bilal Cevizli oyuna dengeyi getiren golü ağlara gönderdi ve karşılaşma 2-2 tamamlandı.

Statüye göre seri penaltı atışlarına geçildi penaltı atışlarında rakibini 8-7 mağlup eden Çamlıcaspor geleneksel Üsküdar Belediyesi katibim futbol turnuvasının birincisi oldu. Turnuvada 2. Valide Tayfunspor 3. Selimiyespor 4. Sultantepespor oldu. 

camlicaspor1-016.jpgcamlicaspor2-011.jpgcamlicaspor3-008.jpgcamlicaspor4-004.jpgcamlicaspor5-003.jpg

 

Haber : Akgün Çokgez

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.