Şampiyon Karabekirspor kupasını aldı

Şampiyon Karabekirspor kupasını aldı

İstanbul U11 minikler şenliği ligi 28.grubun yenilgisiz şampiyonu Karabekirspor, kupasını Çekmeköyspor'la oynadığı maçtan sonra aldı.

İstanbul U11 minikler şenliği ligi 28.grubun yenilgisiz şampiyonu Karabekirspor, kupasını Çekmeköyspor'la oynadığı maçtan sonra aldı.

Şampiyon sahaya alkışlarla çıktı

Şampiyonluğunu geçtiğimiz haftalarda ilan eden Özcan Demir'in talebeleri sahaya yapılan muhteşem törenle ve Çekmeköyspor'lu futbolcuların alkışları arasında çıktılar.

Karabekir Stadında oynanan zevkli ve çekişmeli mücadeleyi Samet Yıldız yönetti. Mücadeleye saha ve seyirci avantajı ile hızlı başlayan Karabekirspor, ilk yarıyı Muhammet Ali Demir ve Ahmet Enes Menteşe'nin birbirinden güzel golleri ile 2-0 üstünlükle tamamladı.

İkinci yarıda büyük çekişme vardı

İkinci yarıya hızlı başlayan takım Çekmeköyspor İbrahim Yeniay'ın golü ile farkı bire indirdi. 1 dakika sonra günün başarılı ismi Ahmet Enes Menteşe attığı golle skoru 3-1 yapan golü kaydetti.

Çekmeköyspor mücadeleyi bırakmadı

Yediği golden sonrada oyun disiplininden kopyarak baskılar yapan Çekmeköysor, günün başarılı ismi İbrahim Yeniay'la farkı bire indirdi. Mücadelenin uzatma dakikalarında Memed Arjin Güler kafa ile topu filelere yollayarak maçın sonucunu belirledi 3-3.

Kaptanlar mükemmel oynadılar

Karabekirspor kaptanı Ahmet Enes Menteşe ve Çekmeköyspor kaptanı İbrahim Yeniay oynadıkları güzel futbolun yanında attıkları birbirinden güzel gollerle de ön plana çıkan isimler oldular.

Çetinkaya : Biz büyük bir aileyiz

Karabekirspor Kulübü Başkanı Salim Çetinkaya " Hergün biraz daha büyüyerek başarı yakalayan ve hergün ayrı bir sosyal aktivite yapan Karabekirspor U11 Takımımız yenilgisiz şampiyon oldu. Bu büyük başarıda emeği geçen başta Özcan Demir ve Tarık Özcan hocalarımıza, tüm sporcularımıza, velilerimize ve taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizlere bu güzel ortamı sağlayarak spor yapma imkanı tanıyan Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can Bey'e Karabekirspor camiası olarak sonsuz teşekkür ederim" dedi.

Yapılan törenin ve Konuşmaların ardından Ümraniye Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Sayın Halit Tok Şampiyon Karabekirspor takım kaptan Ahmet Enes Menteşe'ye kupayı takdim etti. Karabekirspor futbolcularının kupa ile sahada tur atmalarından sonra çekilen hatıra fotoğrafları ile tören sona erdi.

karabekirspor-003.jpgkarabekirspor1-012.jpgkarabekirspor2-011.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.