Sancaktepe Belediyespor Altyapısı çalışıyor

Sancaktepe Belediyespor Altyapısı çalışıyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta bulunan Sancaktepe Belediyespor altyapı çalışmalarına hız verdi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta bulunan Sancaktepe Belediyespor altyapı çalışmalarına hız verdi. Sancaktepe Belediyespor U19 Akademi Ligi takımı A Takımının kampta olduğu sürede Sancaktepe Şehir Stadında çalışmalarını sürdürüyor.

Altyapı Sorumlusu Yüksel Durmuş'un takip ettiği ve titizlikle üzerinde durduğu altyapı çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Sancaktepe Belediyespor Akademi Ligi U19 Takım Teknik Sorumlusu Niyazi Arslan yönetiminde çalışmalarına çift idmanla devam ediyor. Büyük titizlikle kurulan ekiple çalışan Niyazi Arslan futbolcuların performansından ve çalışmalarından oldukça memnun.

Durmuş : A Takımımıza futbolcu kazandıracağız

Ana hedeflerinin A takıma futbolcu yetiştirmek olduğunu dile getiren Sancaktepe Belediyespor Altyapı Sorumlusu Yüksel Durmuş " Kısa vadede başarı beklemediğini ve alt yapı kategorilerinde skorlara bakmadan, disiplinli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz, ilerleyen günlerde başarının kendiliğinden geleceğine inanıyorum. Ne denli büyük bir camiada görev aldığımızın ekip olarak bilincindeyiz. Plan ve programımız hazır, program dahilinde hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Camia olarak artık hedefimiz kalıcı başarılar ve sağlam bir yapı oluşturmak olacaktır. Bu yeni yapılanma süresince altyapıyı oluşturmak ve gerekli eğitim  için geceli gündüzlü çalışarak bizlere destek veren ve emeği geçen herkese ben ve ekibim adına teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum " dedi.

yuksel-durmus.jpg

 

Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.