Sancaktepe Belediyespor hakemi geçemedi

Sancaktepe Belediyespor hakemi geçemedi

Spor Toto 3.Lig 2.Grup 29.hafta maçında play-off'a kalma mücadelesi veren Sancaktepe Belediyespor ve Darıca Gençlerbirliği takımları Hakan Şükür Stadında karşı karşıya geldiler.

 Spor Toto 3.Lig 2.Grup 29.hafta maçında play-off'a kalma mücadelesi veren Sancaktepe Belediyespor ve Darıca Gençlerbirliği takımları Hakan Şükür Stadında karşı karşıya geldiler.


Mücadeleyi Samsun Bölgesi hakemlerinden Ahmet Ateş yönetti. Ateş’in yardımcılıklarını Samsun Bölgesinden Bülent Uludoğan ve Tuğrul Akkoyun yaptı.

Play-off için mücadele eden ve iki takımında mutlak kazanması gereken maça, iyi başlayan deplasman takımı Darıca Gençlerbirliği 13.dakikada galibiyet golünü buldu, sağ kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Hakan, Sancaktepe Belediyespor kalecisi Burak’ın sağından topu filelere yollayarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. İlerleyen dakikalarda beraberlik golü arayan ev sahibi ekip defansında açıklar verince Kocaeli temsilcisi İbrahim, Yusuf ve Hakan ile net gollük pozisyonlardan yararlanamadı. Sancaktepe Belediyespor ilk yarının sonlarına doğru rakip kalede etkili görünsede aradığı beraberlik golünü bulamadı. İlk yarı Darıca Gençlerbirliği’nin üstünlüğü ile geçildi.

Sancaktepe Belediyespor İkinci yarıya fırtına gibi başladı..
Ev sahibi Sancaktepe Belediyespor maçın ikinci yarısına hızlı başlayarak 48.dakikada beraberlik golünü buldu. Darıca kalecisi Ersin’in uzaklaştırmak istediği topu ceza sahası içersinde mükemmel bir röveşata ile filelere yollayan Nuri, beraberlik golünü atarak takımınıda ateşlemiş oldu. Beraberlik golü ile tüm hatları ile rakibinin üzerine sağlı sollu ataklarla etkili giden Kırmızı Beyazlılar 74.dakikada Süleyman’ın kafa golü ile 2-1 öne geçti. Darıca Gençlerbirliği yaptığı kontra ataklar sonucunda beraberlik golünüde buldu 79.dakikada ilk golün sahibi Hakan sağdan yapılan ortaya iyi yükselerek kafa ile topu ağlara yollayınca maçada denge geldi 2-2.  Bu dakikada sonra maçı tamamen Darıca Gençlerbirliği yarı alanına yığan Sancaktepe Belediyespor Oğuzhan, Nuri ve Doğan ile net gol pozisyonlarından yararlanamadı.

Uzatma dakikaları nefesleri kesti..
Mücadelenin hakemi maça 4 dakika uzatma gösterdi. Bu dakikalarda Darıca defansının 2 kere eline top çarpmasına hakemin devam demesi maçında elektriklenmesine sebeb oldu. Sağ taraftan yapılan ortaya mükemmel şekilde yükselerek topu filelere yollayan Uğurcan’ın nizami golüde ofsayt gerekçesi ile kesilince mücadelenin hakemine uzun süren tepkiler oldu. Uzatmaların son dakikasında Darıca Gençlerbirliği takımı Başaran ile net pozisyonda topu auta atınca galibiyet şansınıda kaçırmış oldu. Hakeminin son düdüğü ile mücadele 2-2 sona erdi. Maç sonu ev sahibi Sancaktepe Belediyespor kenar yönetiminin ve futbolcularının hakeme uzun süren itirazları oldu.

Maç sonu görüşlerini bildiren Sancaktepe Belediyespor yardımcı antrenörü Murat Arık” Hakemlerden yana dertli olduklarını 2 net penaltı ve 1 nizami gollerinin ofsayt gerekçesi ile verilmediğini söyleyerek, Playoff için 5 maçın 4 ünü kazanacaklarını belirtti. Sancaktepe Belediyespor olarak bunu başaracak güçte olduklarını belirten Arık, kalan maçlar final havasında olacak” dedi. 

 

SAHA : Hakan Şükür

HAKEMLER : Ahmet Ateş - Bülent Uludoğan - Tuğrul Akkoyun / Cihad Sizer

SAHA KOMSERİ : Yahya Gülmüş

SANCAKTEPE BELEDİYESPOR : 2

Burak, Uğurcan, Süleyman, Safa(Dk.83 Semih), Nuri, Doğan, Burçağ(Dk.78 Ahmet), Caner(Dk.62 Melik), Zafer, Hamza, Oğuzhan
YEDEKLER : Faik, Melik, Kerem, Eren, Gökhan, Ahmet, Semih
TEKNİK DİREKTÖR : Semih Yuvakuran

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ : 2
Ersin, Hüseyin, Ali, Ömer, İbrahim, İbrahim Akdağ(Dk.85 Zeyyat), Yusuf, Gökhan(Dk.54 Ahmet), Burak, Hakan, Halil İbrahim
YEDEKLER : Kemal, Gökhan, Serhat, Ali Fırat, Ahmet, Başaran, Zeyyat
TEKNİK DİREKTÖR : Özgür Vurur
GOLLER : Dk.13-79 Hakan (Darıca Gençlerbirliği) - Dk.48 Nuri, Dk.74 Süleyman (Sancaktepe Belediyespor)




















Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.