Sancaktepe Belediyespor'da hoca değişikliği

Sancaktepe Belediyespor'da hoca değişikliği

3.lig 2.grupta mücadele eden Sancaktepe Belediyespor teknik sorumluluğuna Tuğrul Tekin Getirildi.

3.lig 2.grupta mücadele eden Sancaktepe Belediyespor teknik sorumluluğuna Tuğrul Tekin Getirildi.

Başkan Muhammet Ali Cankatar, 2.başkan Hüseyin Atılgan ve Futbol şube sorumlusu Hasan Kalaoğlu ile görüşen Tuğrul Metin 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Teknik sorumlu Tuğrul Metin Futbolcular ile kısa bir toplantı sonrası takıma ilk idmanı yaptırdı.

Tuğrul Tekin’in yardımcılıklarını Blerim Mula, Kondisyoner Azmi İnanıcı, Maç izleme ve Analiz Antrenörü İbrahim Ethem Karataş’ın yapacakları belirtildi.

 

Tuğrul Metin Kimdir ?

Sancaktepe Belediyespor Teknik sorumlusu Tuğrul Metin 1972 Antalya doğumlu, Antrenörlüğe 2007 yılında Antalya minik kramponlar spor kulübünde başladı, 2009 ve 2010  yıllarında Antalyaspor Altyapısında U-15 Ve A-2  takımlarında görev yaptı. 2013 yılında  Bal liginde Tirespor kulübünde Teknik sorumluluk yaptı 3.lige çıkmasında katkıda bulundu. 2014 yılında Tiresporda  profesyonel 3.ligde Teknik sorumluluk yaptı.

2014 yılı Aralık ayında ligin son maçında Tekirova Kemersporda göreve başladı, 11.sırada aldığı Kemerspor takımını 18 maç sonunda 3 puan farkla ligi  6.sırada Play off grubuna kalmayı kaybetti.

2015-16 sezonu başında Kemerspor 2003 takımında göreve başladı 34 hafta görev yaptı, Kemerspor 10 puanla 2.sırada iken anlamsız bir şekilde Kemerspor takımından ayrıldı.

Bilgi birikimi ve donanımı ile 3.liglerde deneyimli olan Tuğrul Metin Hocaya Sancaktepe Belediyespor takımında başarılar diliyoruz.

sancaktepe-belediyespor1-015.jpgsancaktepe-belediyespor2-014.jpgsancaktepe-belediyespor3-014.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.