Sancaktepe Belediyespor'dan müthiş galibiyet

Sancaktepe Belediyespor'dan müthiş galibiyet

U-17 Coca-Cola Gelişim ligi Marmara-1 takımlarından Sancaktepe Belediyespor, evinde konuk ettiği Zonguldak Kömürspor karşısında üstün bir oyun sergileyerek mücadeleyi 4-1 kazanmasını bildi.

U-17 Coca-Cola Gelişim ligi Marmara-1 takımlarından Sancaktepe Belediyespor, evinde konuk ettiği Zonguldak Kömürspor karşısında üstün bir oyun sergileyerek mücadeleyi 4-1 kazanmasını bildi.

Sarıgazi Stadında oynanan ve Selamet Yılmaz, Selman Abdullah Akbulut, Sergen Yurtseven hakem triosunun yönettiği mücadeleye hızı başlayan Sancaktepe Belediyespor ilk dakikadan itibaren oyunu rakip yarı alana yığarak skor avantajını eline almak istiyordu. Orta sahadan Tolga ve Mert'le çıkarak pozisyon arayan Kırmızı Beyazlılar 15.dakikada Okan Ekiz'in attığı golle 1-0 öne geçti. Galibiyet golünden sonrada baskıları dinmek bilmeyen Sancaktepe temsilcisinin pas organizasyonu ve göze hoş gelen futbolu zaman zaman tribünlerinde alkışını aldı. 35.dakikada Serkan takımını rahtalatan golü atarak ilk yarının skorunu belirledi 2-0.

Okan Ekiz klasını gösterdi

İkinci yarı başlamasıyla ev sahibi ekip Okan Ekiz'in golü ile skoru 3-0 yaparak biraz daha rahatladı. İlerleyen dakikalarda kontra toplarla çıkarak pozisyon bulan Zonguldak Kömürspor, Berhan'ın ceza sahası içinde attığı golle skoru 3-1 yaptı. Maçın sonlarına doğru Emincan'la bir gol daha bulan Sancaktepe Belediyespor maçın skorunu belirledi Sancaktepe Blediyespor 4 - Zonguldak Kömürspor 1

Yeni transferlerin Belediyespor'a katkısı büyük

Aldığı galibiyet ve oynadığı göze hoş gelen güzel futbolla seyircilerin beğenisini kazanan Sancaktepe Belediyespor'da yeni katılan futbolcuların uyumunun sahaya yansıması farkın açılmasına neden oldu. Kırmızı Beyazlılar Başarılı Teknik Sorumlu Yasin Gezgin'in takıma yaptığı katkı ile bundan sonra puan kaybetmeden yoluna devam edecektir. 

sancaktepe-belediyespor1-007.jpgzonguldak-komurspor.jpgsancaktepe-belediyespor2-007.jpgsancaktepe-belediyespor3-007.jpgsancaktepe-belediyespor4-008.jpgsancaktepe-belediyespor5-007.jpgsancaktepe-belediyespor6-008.jpgsancaktepe-belediyespor7-008.jpgsancaktepe-belediyespor8-005.jpg

 

Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.