Sancaktepe Ziganaspor fark atmaya devam ediyor

Sancaktepe Ziganaspor fark atmaya devam ediyor

İstanbul U14. ligi 30.grubun erteleme maçında Sancaktepe Ziganaspor evinde misafir ettiği Taşdelenspor'u 6-0 la geçerek 3 puanın sahibi oldu.

İstanbul U14. ligi 30.grubun erteleme maçında Sancaktepe Ziganaspor evinde misafir ettiği Taşdelenspor'u 6-0 'la geçerek 3 puanın sahibi oldu.

Sarıgazi Stadında oynanan ve Okan Coşkun'un yönettiği grubun üst ve alt sıralarını yakından ilgilendiren mücadele karşılıklı ataklarla başladı. İlerleyen dakikalarda mutlak kazanmak isteyen ve zirve mücadelesinde yara almak istemeyen Sancaktepe Ziganaspor oyunun hakimi olarak rakibinin üzerine gitmeye başladı. Orta sahadan Koray, sağ kanattan Emre Uygun ve sol kanattan Uğur'la rakibini yarı alanına hapseden Bordo Mavililer Koray ve Uğur'un attığı mükemmel golle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladılar.

İkinci yarıya skor avantajını koruyarak rakibinin üzerine giden Ziganaspor İshak'ın etkili oyunuyla farkı açmaya başladı. Seyit'le penaltı atışından yararlanamayan ev sahibi ekip İshak(2) ve Koray(2) golleri ile mücadeleyi 6-0 kazanarak iddiasını sürdürdü.

STAD: Sarıgazi
SAHA KOMSERİ : Süleyman Baysa
HAKEM : Okan Coşkun
SANCAKTEPE ZİGANASPOR : Emirhan, Emre Uygun, Uğur, Ünal, Sedat, Emre Can, Emre Ay(Messi), Yiğitcan, Hakan, Koray, İshak
YEDEKLER : Sarp, Berkant, Barış, Ertan, Seyit, İbrahim, Şahin
TEKNİK SORUMLU: Murat Durak
TAŞDELENSPOR : Yusuf, Ali, Oğulcan, Buğrahan, Umut, Efe Alver, Efe Dai, Mert, Serkan, Enes, Mehmet
YEDEKLER : Mikail, Şafak, Günay, Mazlum
TEKNİK SORUMLU : Rıza Özyurt

 

sancaktepe-ziganaspor1-007.jpgtasdelenspor-001.jpgsancaktepe-ziganaspor2-007.jpgsancaktepe-ziganaspor4-006.jpgsancaktepe-ziganaspor5-006.jpgsancaktepe-ziganaspor6-007.jpgsancaktepe-ziganaspor7-006.jpgsancaktepe-ziganaspor8-005.jpgsancaktepe-ziganaspor9-004.jpgsancaktepe-ziganaspor10-001.jpg

sancaktepe-ziganaspor11.jpg

 

Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.