Sancaktepe Ziganaspor liderliğe yükseldi

Sancaktepe Ziganaspor liderliğe yükseldi

İstanbul U16 Ligi 38.Grubun lideri Çamlıcaspor, evinde takipçisi Sancaktepe Ziganaspor'u misafir etti. Çekişmeli geçen mücadeleyi 1-0 Sancaktepe Ziganaspor grubun yeni lideri oldu.

İstanbul U16 Ligi 38.Grubun lideri Çamlıcaspor, evinde takipçisi Sancaktepe Ziganaspor'u misafir etti. Çekişmeli geçen mücadeleyi 1-0 Sancaktepe Ziganaspor grubun yeni lideri oldu.

Alemdağ Stadında oynanan ve grubun derbisi niteliğindeki zorlu mücadeleyi Ali Osman Boyraz, Göksel Göktürk ve Ataberk Sümerer hakem triosu yönettiler.

Karşılıklı ataklarla başlayan mücadelenin ilk yarısında iki takımında yaptığı ataklardan gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya baskılı oynayan taraf konuk ekip Sancaktepe Ziganaspor oldu. Mutlak galip gelmek isteyen Bordo Mavililer 64.dakikada Yasin Kaş'ın kafa golü ile deplasmanda 1-0 öne geçtiler. Golden sonra mücadele gerginleşsede maç sonuna kadar skor avantajını korumayı bilen Sancaktepe Ziganaspor zirvenin yeni sahibi oldu.

Çamlıcaspor mücadeleyi 9 kişi tamamladı

Mücadelenin 5 dakikalık uzatma bölümünde gerginleşen ortamda Çamlıcaspor'dan önce Barbaros Bedirhan Kasap, sonra Sametcan Bayır kırmızı kart gördüler.

Temizkan : Kural hatası yapıldı

Çamlıcaspor Teknik Sorumlusu Emre Temizkan maç sonu yaptığı açıklamada " Bugün oynanan maçımızda 2 kere kural hatasi yapılmıştır. Rakip takım oyunu belli bir süre 12 kişi oynayarak kural hatası yapmıştır, bu 1. hata, oyundan çıkan oyuncu tekrar maç başladıktan sonra oyunun içine alınarak ikinci kural hatası yapılmıştır. Bir süre böyle devam eden oyunu maçın hakemi, yardımcı hakemin uyarmasıyla farkedip, golle sonuçlanan atağımızı top oyundayken kesmiş ve sayımdan sonra oyuncuyu dışarı almıştır. Bu olayın emsal kararlarına da bakarak kural hatası aşikardır. Pazartesi günü federasyona itirazımızla ilgili gerekli başvuruları yapacağız " dedi.

camlicaspor2-018.jpgcamlicaspor3-015.jpgcamlicaspor4-010.jpg

camlicaspor5-006.jpgcamlicaspor7-005.jpg

camlicaspor8-005.jpgcamlicaspor1-025.jpgcamlicaspor9-003.jpgcamlicaspor10.jpg

camlicaspor11.jpg

 

Haber : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum