Sancaktepe'de Spor Şenlikleri başladı

Sancaktepe'de Spor Şenlikleri başladı

Sancaktepe İlçesinde okullararası spor faaliyetleri kapsamında yapılan, 2014-2015 Yılı Spor Şenlikleri Voleybol müsabakaları ile birlikte start aldı.

Sancaktepe İlçesinde okullararası spor faaliyetleri kapsamında yapılan, 2014-2015 Yılı Spor Şenlikleri Voleybol müsabakaları ile birlikte start aldı.

Müsabakalar Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ve Sancaktepe Belediyesinin katkılarıyla düzenlenmektedir. Voleybol haricinde Basketbol, Futbol, Atletizm, Masa Tenisi, Futsal ve Badminton branşında müsabakalar yapılacaktır bu müsabakaların planı ve programını Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Mustafa Yıldız, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Deniz, Beden Eğitimi Ögretmenlerinden Ali Doğan, Enver Saraçlı, Hakan Eravcı, Emel Yörük, Yeter Gülay, Serkan Gürses, Ahmet Yaşılak ve Erhan Bingöl'den oluşan İlçe Spor Komisyonu düzenlemektedir.

Samandıra İbni Sina Orta Okulu ile Ortadağ Hüseyin Temizel Orta Okulunun voleybol müsabakası ile başlayan şenliklerde görüşlerini aldığımız İlçe Spor Komisyonu Başkanı Ali Doğan " Bu programları yapmak için yaklaşık olarak 3 aydır başta Şube Müdürümüz Sayın Abdullah Deniz ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Mustafa Yıldız ve komisyondaki öğretmen arkadaşlarımızın yoğun çabalarıyla ortaya çok güzel bir organizasyon çıktığını düşünüyorum, müsabakalar Mayıs ayının ortasına kadar devam edecektir. 2015 Yılı İlçemiz adına spor yılı olmasını diliyorum. Ayrıca müsabakaların daha sağlıklı ortamda yapılabilmesi için tesislerini bizlere açan, ögrencilerimizin müsabakaya gitmesi için hiçbir zaman araç desteğini esirgemeyen ve bütün müsabakalarımızda sağlık ekibi görevlendiren Sancaktepe Belediyesine sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

sancaktepe-spor-senligi1.jpgsancaktepe-spor-senligi2.jpgsancaktepe-spor-senligi3.jpgsancaktepe-spor-senligi4.jpg

sancaktepe-spor-senligi5.jpgsancaktepe-spor-senligi6.jpgsancaktepe-spor-senligi7.jpg

 

Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.