Sancaktepespor finalde elendi

Sancaktepespor finalde elendi

Sakarya'da oynanan U-16 ligi Türkiye Şampiyonasında finale kalan Sancaktepespor, finalde Bursa temsilcisi Fethiye İdmanyurdu ile karşılaştı. Temsilcimiz Sancaktepespor, öne geçmesine rağmen kalesinde gördüğü iki golle şampiyonaya veda eden takım oldu.

Sakarya'da oynanan U-16 ligi Türkiye Şampiyonasında finale kalan Sancaktepespor, finalde Bursa temsilcisi Fethiye İdmanyurdu ile karşılaştı. Temsilcimiz Sancaktepespor, öne geçmesine rağmen kalesinde gördüğü iki golle şampiyonaya veda eden takım oldu.

Adapazarı Belediye Spor Kompleksinde oynanan Türkiye Şampiyonası Sakarya finaline iki takımda hızlı başladı, mutlak galibiyet isteyen iki finalist takım birbirlerine karşı üstünlük kurmak isterken zaman zaman birbirlerinede sert müdahaleler yaparak maçın çekişmeli geçeceğinin sinyallerini verdiler. Sancaktepespor 13.dakikada öne geçti, ceza sahası dışından topa mükemmel vuran Halis topu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Yediği gol ile mücadeleyi bırakmayan Bursa temsilcisi Fethiye İdmanyurdu 16.dakikada beraberliği yakaladı, kullanılan frikik atışında topu filelere yollayan Tarık, skorada dengeyi getiren isim oldu 1-1. Beraberlik golü ile dahada çekişmeye sahne olan maçın 30.dakikasında Fethiye İdmanyurdu Hasan'ın attığı gol ile 2-1 öne geçti. İlk yarı Bursa temsilcisinin üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya atak başlayan Sancaktepespor beraberlik golü için tüm hatları ile rakip kalede etkili görünsede aradığı gole ulaşamadı, Halis ve İlkan'la net pozisyonları değerlendiremeyen temsilcimiz mücadeleden 2-1 yenik ayrılarak şampiyonaya veda eden takım oldu. Maç sonu saha içinde istenmeyen görüntülerin olması, Sakarya polisinin Sancaktepespor Futbolcularına jopla vurması hoş olmayan görüntülerdi.

Maç sonu açıklama yapan Sancaktepespor Teknik Sorumlusu Yasin Gezgin " İlk yarıda galibiyet golünü bulmamıza rağmen peş peşe yediğimiz iki golle yenik düştük, ikinci yarıya çok iyi başladık yakaladığımız net gol pozisyonları değerlendiremedik, rakibimizi tebrik ediyorum. Bu takımla çok şey başaracağımı bir sene önce söylemiştim, yenilmeden grup şampiyonu olduk, elemeleri geçip Türkiye Şampiyonası oynamaya hak kazandık, Yenilmeden finale kadar çıktık kısmet buraya kadarmış futbolcularımla hepsi ile gurur duyuyorum İlçemizin adını en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum, Önümüzdeki sezona daha büyük hedeflerle başlayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu şampiyonaya katılmamızda desteklerini esirgemeyen Sancaktepe Belediye Başkanı Sayın İsmail Erdem'e, Sancaktepe Kaymakamı Sayın Feyzullah Özcan'a ve Saniad işamdamları derneğine sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.



STAT: Adapazarı Belediye Spor Kompleksi
HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, Ferhat Alkan, Oğuzhan Yiğit Karpuz
SAHA KOMSERİ : Okan Malcı
SANCAKTEPESPOR : Gökhan, Batuhan, Mehmet, Muhammet, Berkay, Naci, Tayfun, Raşit, Halis, Okan, Furkan
YEDEKLER : Yasin, Can, Eren, İlkan, Ömercan, Furkan, Serkan
TEKNİK SORUMLU : Yasin Gezgin
BURSA FETHİYE İDMANYURDU : Hakan, Furkan, Gökhan, Emirhan, Sergen, Hakkı, Gökhan, Tarık, Hasan, Barkın, Fırat
YEDEKLER : Ufuk, Onur, Onurcan, Berke, Mehmet, Onur, Anıl
TEKNİK SORUMLU : Osman Çokkır
GOLLER : Dk. 13 Halis (Sancaktepespor) - Dk.16 Tarık, Dk.30 Hasan (Bursa Fethiye İdmanyurdu)

































Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.