Sancaktepespor Şampiyonluğunu kutladı

Sancaktepespor Şampiyonluğunu kutladı

İstanbul 1.Amatör Lig 16.Grup’ta şampiyon olarak ilk kez Süper Amatör Lig’e merhaba diyen Sancaktepespor, şampiyonluğunu muhteşem bir kahvaltı programı ile kutladı.

İstanbul 1.Amatör Lig 16.Grup’ta şampiyon olarak ilk kez Süper Amatör Lig’e merhaba diyen Sancaktepespor, şampiyonluğunu muhteşem bir kahvaltı programı ile kutladı.

Sancaktepe’de bulunan Motta Restaurantta yapılan kahvaltıya Ak Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe Chp Meclis Üyesi Sinan Doğan, TFF İl Sekreteri Yıldırım Ceyran, Saha Komseri Sevgi Yalçın, Milli Futbolcu Ali Eren, Sancaktepe Belediyespor Altyapı Koordinatörü Yüksel Durmuş, Sancaktepe Belediyespor Altyapı Sorumlusu İsmail Aras, Sancaktepe Ziganaspor Kulüp Başkanı İhsan Keleş, Teknik Sorumlu İlhan Karakaya, Antrenör Ersin Çiftçi, Şampiyon A Takım Futbolcuları, Yenilmeden Şampiyon olan U12 futbolcuları ve Aileleri, çok sayıda misafirler katıldılar.

Sancaktepespor Koordinatörü Yasin Gezgin’in misafirlerini kapıda karşıladığı oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen Kahvaltıda sunumu Sancaktepespor İkinci Başkanı Serda Öztürk yaptı.

Gezgin : İlkleri Başardık

Kahvaltıda açılış konuşmasını Sancaktepespor’un Koordinatörü Yasin Gezgin yaptı ; Kurulduğu 2009 Yılından beri ilk defa böyle bir organizasyon yapıldığını belirten Yasin Gezgin Kulübün kuruluşundan bu yana geçen süreyi ve başarılarını anlatan bir konuşma yaptı. Kulübe emeği geçen ve desteği olanlara teşekkür eden Yasin Gezgin, Şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselen A Takım ve yenilgisiz şampiyon olan U12 takımını alkışlatarak onurlandırdı.

Daş : Önce insan sonra sporcu yetiştiriyoruz

Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Sancaktepespor Kulüp Başkanı Turgut Daş ” Kahvaltıya katılan herkese teşekkür ederek, “Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım gençlerin spor yapması için canla başla çalışan ve spor yapmalarına imkan verme çabasında olan, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak sosyal aktivitelerinin gerçekleştirilmesini, onları kötü alışkanlıkların dışında tutarak, futbol alanında yeteneklerini geliştirirken, aynı zamanda sosyal ilişkilerini arttırarak, birlik, beraberlik ve paylaşma duygularını geliştirmek için çalışmaktayız. Bütün bu saydıklarım da sevgiyle olur. Spor da bir sevgidir. Bu sevginin içini hep birlikte dolduracağız. Biz Sancaktepespor yönetim kurulu olarak hizmet süremizce önce insani ve ahlaki değerlere önem veren, sorunların çözümünde karşılıklı iş birliği ve iştişareyi ilke edinen, ilerici ve modern yöntemlerin çalışmalarına ışık tutacak bir kulüp olacağız ” dedi.

‘Spora desteğimiz her zaman sürecek’

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Av. Şeyma Döğücü ise yaptığı konuşmada ” Belediye seçimlerini kazanarak başkan olduğu zaman amatör spor kulüplerine ellerinden geldiği kadar her türlü desteği vereceğini belirterek, Sancaktepespor’u şampiyonluklarından dolayı tebrik ediyorum “ dedi.

Yemekte ayrıca Chp Meclis Üyesi Sinan Doğan, Eski Beşiktaşlı Milli Oyuncu Ali Eren, Teknik Sorumlu İlhan Karakaya’da kısa bir konuşma yaptılar.

Kahvaltının son bölümde Kulübe desteği olanlara plaketleri verilirken Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’ye Sancaktepespor forması hediye edildi. Üzerinde Şeyma Döğücü yazılı olan 19 numaralı formayı Sancaktepe Kulüp Başkanı Turgut Taş takdim etti.

Murat Nazik

sancaktepespor-013.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.