Sancaktepespor’dan bir başarı daha

Sancaktepespor’dan bir başarı daha

İstanbul 1.Amatör lig takımlarından Sancaktepespor altyapısından yetişen 1998 Doğumlu Eren Ardıç, Spor Toto 3.Lig 2. Grup takımlarından Pazarspor’a transfer olarak profesyonel sözleşme imzaladı.

İstanbul 1.Amatör lig takımlarından Sancaktepespor altyapısından yetişen 1998 Doğumlu Eren Ardıç, Spor Toto 3.Lig 2. Grup takımlarından Pazarspor’a transfer olarak profesyonel sözleşme imzaladı.

2009 Yılında kurulmasına rağmen altyapılardaki başarıları ie Sancaktepe ilçesini başarı ile temsil eden mavi beyazlı takımda Muhammed Vural, Okan Destegül ve Furkan Çarkçı’dan sonra Eren Ardıç’ın profesyonel olması camiada büyük sevinçle karşılandı.

Futbola 2012 Yılında Sancaktepespor altyapısında başlayan oyuncu burada 3 sezon oynayarak bir çok kez şampiyonluk yaşadı. Türkiye şampiyonasında attığı gollerle Rize Pazarspor’un dikkatini çeken başarılı golcü 2015 Yılında Pazarspor’a transfer oldu. 2017-2018 sezonunda profesyonel yapılan oyuncu A takım kadrosunda yer alacak.

Attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken 1998 Doğumlu Eren Ardıç, bitmeyen enerjisi, teknik kapasitesi ve gol vuruşlarındaki ustalığı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Gezgin : Geleceğin yıldızlarını yetiştiriyoruz

Sancaktepespor Genel Koordinatörü Yasin Gezgin ” 1998 Doğumlu oyuncum Eren Ardıç’ın 3. Lig takımı olan Pazarspor altyapısına gitmesi ve bu sezonda profesyonel olarak A takım kadrosuna alınması bizim için şampiyonluktan daha değerlidir, yarışmacı değil yetiştirici bir kulüp olduğumuzu her fırsatta söylüyoruz. Sancaktepespor olarak çok iyi bir eğitmen kadrosu ile çalışıyoruz. Burayı bir eğitim yuvası olarak görüyoruz. Burada öncelikle hedefimiz çocuklarımızın, iyi birey, iyi vatandaş ve iyi futbolcu olmasını sağlamak ve Türk futboluna kazandırmak en büyük hedefimizdir ” dedi.

Profesyonel altyapılarda oyuncularımız var

Yasin Gezgin sözlerine şöyle devam etti ” 2009 yılında kurulmamıza rağmen bir çok kez şampiyonluklar yaşamamızın dışında profesyonel olan oyuncularımız gurur kaynağımızdır. Bunun yanısıra bir çok oyuncumuz profesyonel altyapılarda ilerki yıllarda profesyonel olarak bizleri gururlandıracaklardır. Bunun en güzel örneği kulübümüzün yetiştirdiği Batuhan Özma’dır. Beşiktaş U17 takım kaptanı olan ve Milli formayı da başarı ile giyen oyuncumun yakında profesyonel olarak bizleri sevindireceğini umuyorum ” dedi.

Murat Nazikeren-ardic.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.