Sancaktepespor’dan bir şampiyonluk daha

Sancaktepespor’dan bir şampiyonluk daha

Sancaktepespor devam etmekte olan 2017-2018 sezonunda şampiyonluklarına devam ediyor.

Sancaktepespor devam etmekte olan 2017-2018 sezonunda şampiyonluklarına devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta U14 Liginde şampiyonluğunu ilan eden mavi beyazlılar, bu hafta sonuda U16 Takımıyla şampiyon oldular.

Sancaktepespor U16 Takımı sezonun son maçında Dudullu Stadında karşılaştığı takipçisi Ferahspor’u 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluk maçında galibiyet golleri Çağdaş Münyas(2), Adem Beşli ve Yusuf İslam Doğan’ın ayağından geldi.

Yenilgisiz Şampiyon Sancaktepespor 

Grubunda oynadığı 14 maçtada bileği bükülmeyerek 42 puanla ligi zirvede tamamlayan Sancaktepespor, şampiyonluğunu rekorlarla taçlandırdı.

Mavi Beyazlı takım oynadığı maçlarda rakip fileleri 80 kere havalandırarak grupta en fazla gol atan ve kalesinde gördüğü 7 golle en az gol yiyen takım oldular.

Turgut Daş Başkanlığında ve Yasin Gezgin koordinatörlüğünde mükemmel bir sistem yakalayan Sancaktepespor, Türk Futboluna her sezon yeni yıldızlar armağan etmesi ile de dikkatleri fazlası ile çekmekte.

“Geleceğimiz garantide”

Kulüp Başkanı Turgut Daş ” Devam etmekte olan 2017-2018 Sezonunda hedeflerimiz doğrultusunda 2 ayrı yaş kategorisinde şampiyonluğumuzu ilan ettik. Çok iyi bir atmosfer ve çalışma ortamı yakaladık. Biz Sancaktepespor olarak daha önce de ifade ettiğim gibi hem tribünlere hoş gelecek bir futbol ve hem de hanemize yansıyan puanlar ile şampiyonluk hedeflemekte olan bir ekibiz. Alt yapılardaki başarılarımızla geleceğimizi garanti altına alan bir kulüp olma yolunda hızla ilerliyoruz. Futbol takımlarımızda değer verdiğimiz, yetenekli isimler görev yapmakta.  Alt yapımızın yanında A takımımızda grubunda zirve yarışını sürdürmekte, umuyorum ki 2017-2018 sezonunda Altın yılımızı yaşayacağız. Böylesine başarılı bir ortamda bir kulüp başkanı olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum ” dedi.

Murat Nazik

sancaktepespor-008.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.