Sandviç Panel

Sandviç Panel

Sandviç. Panel bir türe cephe ve çatı kaplam malzemesidir. İki katlı boyalı galvaniz, alüminyum ya da sac arasına çeşitli kalınlık ve yoğunluklarda poliüretan uygulanarak imal edilirler.

 

Sandviç. Panel bir türe cephe ve çatı kaplam malzemesidir. İki katlı boyalı galvaniz, alüminyum ya da sac arasına çeşitli kalınlık ve yoğunluklarda poliüretan uygulanarak imal edilirler.  Genellikle yüzey kaplaması olarak kullanılan sandviç paneller estetik bir malzemeler arasındadır. Uzun yıllardır Tuzla ve çevresine sandviç panel hizmeti sunan kurumsal firmamız müşteri memnuniyeti odaklı profesyonel çalışmaları ile sektörünü öncüsü olmuş firmalardan biridir. Müşteri taleplerine yönelik yaptığımız çalışmalar sayesinde mekanlarınıza estetik görünümler kazandırıyoruz.

Sandviç Panel Kullanım Alanları

Sandviç panel uygulamaları konusunda pek bilgi sahibi olmasanız bile insan yaşantısını devam ettiği birçok yerde kullanılmaktadır. Günümüzde alışveriş merkezlerinde, yüzme havuzlarında, fabrikalarda, stadyumlarda sandviç panel kullanımı mevcuttur. Oldukça dayanıklı ve ekonomik bir yapı malzemesi olan sandviç paneller ayı zamanda mükemmel bir ısı yalıtım görevi yapıyor. PIR PUR, EPS ve mineral yün yalıtım malzemelerine sahiptir. Bu sayede kullanılan mekâna üst düzey ısı yalıtımı sağlar. Ayrıca hijyenin önemli olduğu her türlü ıslak zemin ve hacimlerde de sandviç paneller kullanılmaktadır

 Sandviç Panel Fiyatları

Sandviç panel fiyatları için kurumsal firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Fiyatlar metrekare üzerinden hesaplandığından dolayı sabit bir fiyat söylememiz imkânsız olur: projenin detayı, talep edilen yalıtım değerleri ve sandviç panel uygulamasında kullanılacak malzemenin çeşidi ve rengi sandviç panel fiyatları belirlemektedir. Fiyat teklifi almak için profesyonel satış uzmanlarımızla iletişim sağlamanız ve yaptırmak istediğiniz sandviç panel özelliklerini bildirmeniz durumunda ekibimiz size uygun bir fiyat çıkaracaktır. 

Sandviç Panel Montajı

Sandviç panel montajı firmamız bünyesinde çalışan profesyonel ekip kadromuz ile gerçekleşiyor. Modern üretim tesislerinde hazırladığımız sandviç panelleri kolay kurulum olanaklarımız ile mekanlarınıza montaj ediliyor. Gelişmiş taşıma hizmetleri ve profesyonel kaldırma ekipmanları sayesinde sandviç paneller kısa bir süre içerisinde projenize kurulup, projeniz tamamlanıyor. Kesintisiz hatlarda üretimi yapmış olduğumuz sandviç paneller, diğer kaplamalara göre daha avantajlı fek kullanışlıdır. Projenizin yapısına göre istenilen ölçülerde yalıtım türünde ya da renk ve çeşitlerde üretilen bu panellerin kalite kontörü fabrika ortamından önceden yapılır. Ayrıca kuruluma hazır birbirine uyumlu parçalara halinde imal edilir. Ayrıca hafif malzeme olması sayesinde sandviç paneller istenilen yere kolay ve hızlı bir şekilde nakledilir.

Sandviç Panel Hesaplama

Sandviç panel hesaplama modülümüz sayesinde sandviç maliyet hesabını hızlı ve kolay bir şekilde yaparak sipariş oluşturabilirsiniz. Sandviç panel fiyatı hesaplanırken yapılacak alanın büyüklüğü kullanılan alüminyum ya da saç kalınlıkları renkleri ve çeşitleri göz önünde bulunduruluyor. Ayrıca çatı sandviç panelleri ile cephe sandviç panelleri fiyatları da birbirinden farklı olmaktadır. Uzun yıllardır sektöründe aktif bir şekilde faaliyet gösteren kurumsal firmamızdan haftanın her günü 7/ 24 saat boyunca sandviç panel hizmetleri konusunda bilgi ve fiyat teklifi alabilirsiniz.

  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.