Sapanbağlarıspor’da moral yemeği

Sapanbağlarıspor’da moral yemeği

İstanbul 2.Amatör Lig 15.Grup ekiplerinden Sapanbağlarıspor’da, Kulüp Yönetimi, Teknik Kadro ile futbolculara moral yemeği verdi.

İstanbul 2.Amatör Lig 15.Grup ekiplerinden Sapanbağlarıspor’da, Kulüp Yönetimi, Teknik Kadro ile futbolculara moral yemeği verdi.

Pendik’te bulunan Tavuk Dünyasında düzenlenen moral yemeğine, Kulüp Başkanı Selçuk Ekşioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Sorumlu Gazi Enür, futbolcular ve taraftarlar katıldı.

Oldukça keyifli ve renkli görüntülere sahne olan yemekte futbolculara hitaben bir konuşma yapan kırmızı-beyazlıların Başkanı Selçuk Ekşioğlu, 1985 Yılında kurulmuş bir kulüp olarak Türk Futboluna 33 yıldır hizmet ediyoruz. Sayısız sporcu ve yöneticilerin gelip geçtiği kulübümüzün en büyük özelliği skor ve başarıya endeksli olmadığı ve kulübün bir aile ortamında yönetilerek herkesin spor yapabileceği bir ortamı sağladık. Aşama kaydedebilecek kapasitesi ve yeteneği üst düzey olan gençlere bir imkan ve basamak olmak onların daha iyi yerlere gelmelerini sağlamak ana hedefimizdir. Kulübümüzde spor yapan her bireyin bizim öz evladımızdan farkı yoktur. Bu vesile ile yemeğimize katılım gösten tüm misafirlerimize Yönetim Kurulum adına teşekkür ederim” dedi.

Enür : Örnek bir kulübüz

Sapanbağları Teknik Sorumlusu Gazi Enür yemekte yaptığı konuşmada ” Profesyonel futbol hayatımın ardından Sapanbağları kulübü ile tanıştım. Aktif futbol hayatımı sonlandırdığım kulüpte şimdi Teknik Sorumlu olarak görev yapıyorum. Başkanımız Selçuk Ekşioğlu ve Yönetim Kurulunun büyük destek verdikleri böylesine bir örnek kulüpte çalışmaktan son derece mutluyum. Sapanbağlarıspor olarak bu sezon 1.Amatör Lige çıkmak istiyoruz karakterli ve düzgün futbolculardan kurulmuş kadromuz ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Böylesine bir ortamı bize sağlayan Başkanımız ve Yönetim Kurulumuza çok teşekkür ederim ” dedi.

Murat Nazik

sapanbaglarispor-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.