Sara'nın eşi Steven Sierra açıklama yapmadı

Sara'nın eşi Steven Sierra açıklama yapmadı

Türkiye'de kendisinden haber alınamadığı için eşinin ABD'den yaptığı başvuru üzerine Sara Sierra'nın bulunması amacıyla başlatılan soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.


 Soruşturma ile ilgili bilgi almak için Türkiye'ye gelen Sara Sierra'nın eşi Steven Sierra, Asayiş Şube Müdürlüğü çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

Türkiye'de 20 Ocak 2013 tarihinden bu yana kendisinden haber alınamadığı için eşi Steven Sierra'nın 25 Ocak 2013 tarihinde yaptığı başvuru üzerine fotoğrafçılık yaptığı öğrenilen Sara Sierra'nın bulunması amacıyla başlatılan soruşturma, çok yönlü devam ediyor.
Önce Amerika'dan Türkiye'ye gelen, sonra Hollanda'nın Amsterdam kentine, ardından Almanya'nın Münih kentine giden ve sonra tekrar Türkiye'ye dönen Sierra'dan 9 gündür haber alınamıyor.

ABD'deki eşinin başvurusu üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şeahıslar Büro Amirliği bünyesinde başlatılan soruşturma kapsamında Sierra'nın izini takip eden polisler, mobese ve güvenlik kamera kayıtlarından 4 ayrı yerde Sara Sierra'nın görüntülerine ulaştı. Sierra'nın ulaşılan bu son görüntüleri, bugün öğle saatlerinde basına servis edildi. Bu görüntülerin ardından Sierra'nın durumu ile alakalı bilgisi olan vatandaşların polise başvurup, bildiklerini paylaşması bekleniyor.

İki çocuk annesi 33 yaşındaki kayıp Amerikalı turist Sara Sierra'nın eşi Steven Sierra yaptığı başvurunun ardından dün Türkiye'ye geldi. Steven Sierra, Amerika'dan birlikte geldiği eşinin ağabeyi David Jimenes ile beraber Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bilgi almak için gitti. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yaklaşık 8 saat kaldıktan sonra Steven Sierra, Amerikan konsolosluğu görevlileri ile birlikte Emniyet Müdürlüğü'nden çıktı. Polis tarafından eşinin kaldığı yerden alınan ve incelenen 2 valiz dolusu eşya Steven Sierra'ya teslim edildi.

Steven Sierra, Emniyet Müdürlüğü çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı. Tek kelime etmediği gözlenen Sierra, David Jimenes ve Amerikan konsolosluğu görevlileri birlikte Emniyet Müdürlüğü'nden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.