Sarıgazi Stadı açıldı

Sarıgazi Stadı açıldı

Sancaktepe ilçesi Amatör Kulüplerinin ve Sancaktepe Belediyespor Altyapısının tüm yükünü çeken Sarıgazi Stadı yenilenmesi tamamlanarak hizmete eçıldı.

Sancaktepe ilçesi Amatör Kulüplerinin ve Sancaktepe Belediyespor Altyapısının tüm yükünü çeken Sarıgazi Stadı yenilenmesi tamamlanarak hizmete eçıldı.

Şölen havasında geçen açılış törenine eski Milli futbolcularımız Oktay Derelioğlu, Hasan Vezir ve İlker Yağcıoğlu’nun yanısıra bir çok davetli ve tribünleri dolduran Sancaktepe halkı katıldı.

İsmail Erdem: Birçok ilçede bulunmayan bu imkânlardan faydalanın

Açılış konuşmasını yapan SancaktepeBelediye Başkanı İsmail Erdem "Sürekli ilerleme ve başarma azminin, en güzel yansımalarının spor alanında olduğunu belirterek, ilçede dünya standartlarında spor komplekslerinin bulunduğunu söyledi. İlçe genelinde yapılan spor yatırımları ve elde edilen başarılara da değindi. İlçemizde olimpik standartlarda yüzme havuzlarımız, spor salonlarımız, futbol sahalarımızı mevcut. Bu tesislerimiz genç yaşlı, kadın erkek hepinizin hizmetinde. Birçok ilçede bulunmayan bu imkânlardan faydalanın, hem siz faydalanın hem de yakınlarınızı, eşinizi dostunuzu teşvik edin. Sancaktepe’de spor yapmayan bir kişi dahi kalmasın istiyoruz. Bunun için yeterli imkânlarımız mevcut" şeklinde sözlerini tamamladı.

Sancaktepe Kulüpler Birliğinden İsmail Erdem'e plaket

Törende Amatör spor kulüplerine verdiği desteklerden dolayı Sancaktepe Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Yasin Gezgin, Sancaktepe Ziganaspor Kulüp Başkanı İhsan Keleş, Sarıgazispor Kulüp Başlanı Serdar Turhan, Ortadağspor Kulüp Başkanı Erdal Bulut, Belediye Başkanı İsmail Erdem'e ve Sancaktepe Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Ali Cankatar'a Teşekkür plaketi takdim ettiler. Sancaktepe Amatör Spor Kulüpler Karması-Beşiktaş Altyapısı U 15 maçı ilgi ile izlendi. Programda ayrıca, Bumperball (Şişme Tampon Topu) Gösterisi, 7-8 Yaş grubu minik futbolcuların minyatür kale maç gösterisi (4’er kişilik), FreeStayle Futbol Gösterisi (Eren Roi ve Arkadaşları), Sancaktepe Belediyespor Uzakdoğu takımlarının gösterisi (Taekwondo-Wushu-Kick-Boks) yapıldı. 

 

sarigazi-stadi1.jpgsarigazi-stadi2.jpgsarigazi-stadi3.jpgsarigazi-stadi4.jpgsarigazi-stadi5.jpgsarigazi-stadi6.jpgsarigazi-stadi7.jpgsarigazi-stadi8.jpgsarigazi-stadi9.jpgsarigazi-stadi10.jpgsarigazi-stadi11.jpgsarigazi-stadi12.jpg

 

Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.