Sarıgazispor 9 golle sezonu kapadı

Sarıgazispor 9 golle sezonu kapadı

İstanbul U14 Ligi 29. grub takımlarından Sarıgazispor, sezonun son maçında evinde konuk ettiği Yamanspor'u 9-0 yenerek finali 3 puanla kapadı.

İstanbul U14 Ligi 29. grub takımlarından Sarıgazispor, sezonun son maçında evinde konuk ettiği Yamanspor'u 9-0 yenerek finali 3 puanla kapadı.

Sarıgazi Stadında oynanan ve Okan Coşkun'un mükemmel yönetim gösterdiği karşılaşmaya ev sahibi Sarıgazispor hızlı başladı. Sağ kanatta Fatih Eren Coşkun, orta sahada Enes Demir ve sol kanatta Baran Sevci ile etkili olan Kırmızı Yeşilliler 4.dakikada Enes Keskin'in attığı akıl dolu golle 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda oyunun tek hakimi olan Umut Berk'in talebeleri Fatih Eren Coşkun, Enes Demir ve Baran Sevci'nin attığı gollerle ilk yarıyı Yamanspor önünde 4-0 önde tamamlamayı bildiler.

İkinci yarı Cenk Otu patlama yaptı

İkinci skor avantajını koruyarak oyuncu değişikliğine giden ev sahibi takım etkili oyununu sürdürmeyi bildi. Sol kanadı Ramazan Koçak ve sağ kanadı Hasan Argün'le mükemmel kullanan Sarıgazispor yıldız golcüsü Cenk Otu(3), Enes Demir ve Ramazan Koçak'la golleri bularak mücadeleyi 9-0 kazanmasını bildi.

Berk : "Oyuncularımla gurur duyuyorum"

Sarıgazispor'un Başarılı Teknik Sorumlusu Umut Berk yaptığı sezon sonu değerlendirmesinde " Şampiyonluk hedefi ile başladığımız sezonu 2.likle bitirdik. 14 maçta 12 galibiyet ve 2 yenilgi ile sezonu kapattık. Attığımız 61 gole karşılık kalemizde 10 gol görerek grubun en az gol yiyen takımı olduk, genel averajımız +51 dir. Hiçte küsümsenmeyecek bu başarıdan dolayı tüm oyuncularımı tebrik ediyorum ve onlarla gurur duyuyorum. Golcümüz Cenk Otu attığı 20 golle grubta gol kralı olması bizleri ayrıca mutlu etmiştir kendisini tebrik ediyorum. Bizlere her türlü desteği veren ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Başkanım Serdar Turhan'a sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

 

sarigazispor1-010.jpgyamanspor-001.jpgsarigazispor2-010.jpgsarigazispor3-009.jpgsarigazispor4-008.jpgsarigazispor5-005.jpgsarigazispor6-006.jpgsarigazispor7-005.jpg

 

Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.