Sarıgazispor evinde kaybetmiyor

Sarıgazispor evinde kaybetmiyor

İstanbul U19/2 Ligi 21.Grubun güçlü takımlarından Sarıgazispor evinde, grubun yenilgisiz takımlarından Üsküdar Salacakspor'u misafir etti. Çekişmeli geçen mücadeleyi Sarıgazispor 2-1 kazanarak yarışı bırakmayacağını gösterdi.

Sarıgazi Stadında oynanan ve Adem Arslan, Özgür Kılıç, Gündoğan Emre hakem triosunun mükemmel bir yönetim gösterdiği mücadeleye ev sahibi Sarıgazispor hızlı başladı. Kanatları ve orta sahayı etkili kullanan Kırmızı Yeşilliler 14.dakikada Haşim Furkan Akdur'un golü ile 1-0 öne geçti.

Galibiyet golü ile baskıları dinmek bilmeyen Sarıgazispor 23.dakikada Necip Tahtacı'nın golü ile skoru 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra farkı azaltmak isteyen konuk ekip Üsküdar Salacakspor oyuna ortak olarak pozisyon üretmeye başladı. Baskılarının sonucu 33.dakikada Furkan Güner'in attığı golle alan konuk ekip farkı bire indirdi 2-1. İlk yarı ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçildi.

Onur Cengiz kalesini gole kapadı

İkinci yarıya karşılıklı ataklarla başlayan iki takımda pozisyon üretmeye başladılar. İlerleyen dakikalarda beraberlik golü isteyen Üsküdar temsilcisi ataklarını sıklaştırarak Sarıgazispor'u rahatsız etmeye başladı. Konuk ekip yakaladığı fırsatlarda kalesini gole kapayan Onur'u geçemedi, ve mücadeleyi 2-1 kazanan Sarıgazispor 3 puanın sahibi oldu.

sarigazispor1-011.jpguskudar-salacakspor-001.jpgsarigazispor2-011.jpgsarigazispor3-010.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.