Sarıgazispor Şampiyonluk kupasını aldı

Sarıgazispor Şampiyonluk kupasını aldı

İstanbul U16/B ligi 19. Grupta geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Sarıgazispor, misafir ettiği Küçüksu Yenimahalle karşılaşması öncesinde şampiyonluk kupasını aldı.

İstanbul U16/B ligi 19. Grupta geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Sarıgazispor, misafir ettiği Küçüksu Yenimahalle karşılaşması öncesinde şampiyonluk kupasını aldı.

Sarıgazispor Kulüp Başkanı Serdar Turhan’ın sunumunu yaptığı törende kulübe destek olanlara plaketler verilirken ardından Yeşil Kırmızılı ekibe Şampiyonluk Kupası takdim edildi.

Sarıgazispor U16 Takım Kaptanı Melih Şahin şampiyonluk kupasını TFF İstanbul Temsilciliği Danışmanı Yıldırım Ceyran’ın elinden alırken, törene Sancaktepe Belediyesi Kültür Müdürü Mehmet Emin Yavuz, Sancktepe Belediyesi Spor Şefi Mücahit Sezgin, İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Aydın Kankaş, CHP Meclis Üyesi Sinan Doğan, Akparti Meclis Üyesi ve Sancaktepe Belediyespor Yöneticisi Av. Yunus Ustahabipoğlu, Sarıgazispor Stad Müdürü Ercan Keleş, Sarıgazispor Yönetim Kurulu, Sancaktepe Ziganaspor Kulüp Başkanı İhsan Keleş, Ziganaspor Yöneticisi Nedim Uygun, Sancaktepespor Koordinatörü Yasin Gezgin, Futbolcular, veliler ve taraftarlar katıldılar.

Şampiyonluk Kupasını ve madalyalarını alan Sarıgazispor futbolcuları büyük sevinç yaşarken saha içinde çekilen hatıra fotoğraflarından sonra sezonun son maçına geçildi.

Küçüksu Yenimahallespor’u 5-0 mağlup ettiler

Sarıgazispor evinde oynadığı sezonun son maçında, Beykoz temsilcisini her iki yarıda attığı gollerle 5-0 mağlup ederek ligin son maçını galibiyetle tamamladı.

Ev sahibi ekibi galibiyete taşıyan golleri Yakuphan Ertuğrul, Nasır Çınar (2), Onur Akyol(kendi kalesine) ve Sefa Ecer’in ayağından geldi.

En fazla gol atan ve en az gol yiyen ekip oldular

Teknik Direktör Kayhan Akyıldız ve Cem Algül yönetiminde sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Sarıgazispor, hedefine ulaşıp şampiyon olmasının yanında rekorlarında sahibi oldu.

Sancaktepe temsilcisi oynadığı 14 maçta 12 galibiyet ve 2 yenilgi alarak grupta en fazla galip gelen ekip oldular. Yeşil Kırmızılılar rakip fileleri 61 kez havalandırarak grubun en fazla gol atan ekibi ve kalesinde gördüğü 9 golle en az gol yiyen ekip olarak şampiyonluğunu taçlandırdılar.

Murat Nazik

sarigazispor-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.